• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

16:00

ČISTI STANOVE I KUĆE U TOPLESU! Zarađuje 300 evra po satu i dobija veliki bakšiš (FOTO/VIDEO)

printscreen instagram/sincerely__sammi

Zanimljivosti

ČISTI STANOVE I KUĆE U TOPLESU! Zarađuje 300 evra po satu i dobija veliki bakšiš (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Sami (22) iz Floride čisti stanove i kuće u toplesu i zarađuje oko 2000 evra dnevno, plus uzima velike napojnice.

Njen sat usluge čišćenja košta 300 evra, a sada podstiče i druge da se okušaju u unosnoj karijeri.

Uz ovu pozamašnu naknadu koju polugola zarađuje čišćenjem, 22-godišnjakinja ističe kako dobija vrlo velikodušne napojnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sammi ? (@sincerely__sammi)

Čistačica u toplesu progovorila je o svojoj unosnoj karijeri na društvenim mrežama čime je ubrzo privukla pažnju pre nego što je njen račun navodno suspendovan.

- Toliko vas želi znati koliko zarađujem dnevno kao čistačica u toplesu. Danas sam čistila pet kuću, a naplaćujem 300 evra po satu - rekla je Sami obraćajući se pratiteljima.

Raščlanjujući svoju dnevnu zaradu, Sami je počela objašnjavati kako se njeni iznosi povećavaju.

- Dakle, prva kuća 300 evra za sat i dali su mi 140 evra napojnice - otkriva.

Dobro plaćena čistačica rekla je i da ne očekuje napojnice, ali većina njenih klijenata ih ipak ostavi. Uz satnicu od 300 evra, druga kuća joj je dala 120 evra napojnice, treća kuća 150, četvrta kuća 110. Ali njena najveća napojnica došla je iz poslednje kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sammi ? (@sincerely__sammi)

- Dali su mi vrlo velikodušnu napojnicu od 200 evra, vrlo lepo. Bila je to velika kuća i pomalo prljava - dodaje ona.

Sveukupno, Sami ovako zaradi i do 2230 evra za jedan radni dan. Čistačica u toplesu ne može zadržati svu svoju zaradu, jer, kako kaže, izdvaja pozamašan deo za sigurnost kako bi bila sigurna dok radi.

- Imam čoveka iz osiguranja koji sedi u autu i čeka me za slučaj da se nešto dogodi i on dobija 35 odsto onoga što zaradim - objasnila je. To znači da njen momak iz osiguranja dobije oko 780 evra njene dnevne zarade, ali Sami je rekla da je to zaokružila na 800 jer je neverovatan, prenosi Daily star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sammi ? (@sincerely__sammi)

- Gde se mogu prijaviti? Želim ovo raditi - pitali su pratitelji.

- Čini se da mi treba novi posao. Vreme je da počnem čistiti. Gde se mogu prijaviti? - pisali su.

- Radiću to s tobom i možemo duplo naplatiti - nudili su joj saradnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka Traka

pre 1 godinu

Neka se jave oni koji imaju fetiš babe od 70 godina. Čistila bih njihove kuće u toplesu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija