• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

19:15

POTROŠILA JE 186.000 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE! Izgleda kao naduvana lutka (FOTO)

printscreen instagram/tara_jayn3

Zanimljivosti

POTROŠILA JE 186.000 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE! Izgleda kao naduvana lutka (FOTO)

Podeli vest

Australijanka Tara Džejn Mekonači (33) je transformisala svoj fizički izgled do neprepoznatljivosti i na to je potrošila oko 185.811 evra.

Grudi su joj uvećane pet puta, nos operisan šest puta, a ne treba zanemariti ni višestruke doze botoksa i filera. Na ulicama Melburna, teško je ne primetiti Australijanku dok ponosno šeta okolo i hvali se svojim izgledom. Njen ten je rezultat preteranih poseta solarijumu, zbog čega je njena koža 'bronzana'. Tara (33) je zdravstveni radnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne ? (@tara_jayn3)

Dokumentarna serija 'Mirror Mirror', koja prati Australijance opsednute odlaskom pod nož, ugostila je i Taru, gde je sebe opisala kao 'nadograđenu Barbi lutku ograničenog izdanja'. Njena želja za stalnim 'oplemenjivanjem', bez obzira na popriličan broj operacija, ne jenjava, zapravo svaki put raste.

- Trenutno već imam silikonske implante za svoje grudi i jednostavno nisam zadovoljna njima - rekla je jednom prilikom, kada je primetila blagu "boru" na koži grudi i smatra da bi ovaj problem rešila implantatima koji ispuniće tu kožu.

Lekari koji su joj rekli da je njenih 45 kilograma premalo za ugradnju većih implantata razočarali su je.

- Zaista sam zabrinut za Tarino blagostanje. Ne samo zbog operacija. Ona zaista mora da bude i fizički i psihički zdrava – rekao je dr Nasif. Ipak, Tara tvrdi da je ništa neće zaustaviti na putu do željenog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne ? (@tara_jayn3)

Obim grudi joj je skoro 94 centimetra, struk 43 centimetra i bokovi 73 centimetra.

- Za mene ne postoje granice kada je plastična hirurgija u pitanju. To je neverovatno zavisno i već želim veće grudi. Čim budem mogla, planiram da posetim svog hirurga i povećam grudi sa sadašnjih 1050 kubika na 1500 kubika – kaže australijska Barbika.

- Plastična hirurgija je ono što me raduje. To mi daje samopouzdanje da budem najbolja verzija sebe - objašnjava Tara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija