• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

11:18

STAVITE NOVČANIK NA OVO MESTO U KUĆI I PARE ĆE SE LEPITI ZA VAS

Zanimljivosti

STAVITE NOVČANIK NA OVO MESTO U KUĆI I PARE ĆE SE LEPITI ZA VAS

Podeli vest

Ukoliko želite da privučete novac, onda možete da se poslužite feng šui načelima. Tako je prema feng šui verovanju, svaka kuća podeljena na određene zone.

Ukoliko želite da povećate prihode i oslobodite u domu protok za energiju obilja, onda treba da obratite pažnju na mesta na kojima čuvate ili štedite novac, kao i to gde odlažete svoj novčanik.

U svakoj kući je jugoistočni sektor odgovoran za materijalno blagostanje.

I zbog toga baš u tom delu doma treba odlagati novčanik, i držati “kasicu prasicu”, koju ćete stalno dopunjavati. Takođe, ovde možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu, kako biste privlačili energiju za unapređenje i finansijski boljitak.

Jugoistočni deo kuće za povoljne finansije

Jugoistočni deo doma koji je zadužen za povoljne finansije treba obogatiti i biljkama, pa feng šui stručnjaci savetuju da u ovom delu doma treba držati drvo novca, zelene biljke ili ljubičasto cveće.

Foto: pexels.com

Novčanik

U jugoistočni deo doma postavite posudu sa vodom, mali akvarijum ili ukrasnu fontanu. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke reke, mora i okeane. Pored toga, ovaj deo doma ukrasite predmetima u zlatnoj i crvenoj boji, a možete stavljati i određene talismane poput feng šui figurica, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.

Tačke moći

Ukoliko iz nekog razloga ne možete ili ne želite da čuvate novac u jugoistočnom delu doma, onda novčanik i kasicu držite na takozvanim tačkama moći u domu. To su mesta u kući na kojima se vi najlepše i najprijatnije osećate i koja zrače pozitivnom energijom, prenosi Krstarica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nikako ne treba promovisati školovanje, poštenje, rad, želju za usavršavanjem i napredovanjem u poslu, već prostituciju i ostali razvrat, ali i praznoverice - pa će novca biti onoliko koliko niko nikad nije zaradio svojim znanjem, trudom i poštenim radom.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija