• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2023

10:08

OTKRIVAMO TAJNU SKRIVENIH SIMBOLA NA ZARA ETIKETAMA! Evo kako da znate da li odeća odgovara vašoj VELIČINI (VIDEO)

Printscreen tiktok officiallyoutfits

Zanimljivosti

OTKRIVAMO TAJNU SKRIVENIH SIMBOLA NA ZARA ETIKETAMA! Evo kako da znate da li odeća odgovara vašoj VELIČINI (VIDEO)

Podeli vest

Modna blogerka Vanesa koja je popularna na TikToku izazvala je pravu pometnju na internetu kada je otkrila da brend Zara ima skriveni simbol na unutrašnjoj etiketi koji olakšava pronalaženje veličine koju nosite.

 

 

 - Kada tražite farmerke, obratite pažnju na etiketu, tamo će biti krug, trougao ili kvadrat -  rekla Vanesa.

Nakon objavljivanja podatka o postajnju skrivenih simbola na Zarinim komadima hiljade žena potrčalo je do svojih ormara kako bi proverile etikete svoje odeće, prenosi Daily Mail.

 

 

Veličine ženske odeće mogu biti veoma varijabilne, često se razlikuju između brendova. Ono što je L veličina u jednoj prodavnici, u drugoj je S. 

Trougao, krug i kvadrat

Krug označava da je odevni predmet velikog kroja, trougao da je mali kroj, a kvadrat označava da odgovara standardnoj veličini.

 

 

Druga korisnica TikToka po imenu Brok Pejdž primetila je trend i rekla da je jedna zaposlena u Zari potvrdila teoriju kada je posetila radnju.

 - Otkrila sam najluđi trik Zare ikada i promeniće vam život na bolje -  rekla je u ona.

"Dakle, žena koja radi na kasi mi je objasnila da sve što ima kvadrat na sebi znači da je odeća u standardnoj veličini, a sve što ima trougao na sebi znači da morate uzeti veću veličinu. Sledeći put kada kupujete, obratite pažnju na etikete."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija