• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

17:00

DEVET MILIONA PREGLEDA! Snima dečka kako hrče i od toga zarađuje! (VIDEO)

Pixabay

Zanimljivosti

DEVET MILIONA PREGLEDA! Snima dečka kako hrče i od toga zarađuje! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Malfer iz Meksiko Sitija prošle godine je počela da živi sa svojim dečkom i počela da ga snima dok hrče.

Njegovo glasno hrkanje počelo je da je nervira, a ona mu je objasnila da zbog toga ne može da spava, a on je odgovorio da "nije tako loše". Tada se odlučila na neobičan potez da ga ubedi da zaista glasno hrče. Snimala je kako hrče svog dečka.

- Uvek bi to poricao, pa sam, naravno, uradio ono što sam morao. Snimio sam dokaz i snimio audio jer bi video bio zaista jeziv. Kada sam mu pustio video, mislio je da je smešno , pa sam nastavila da ga snimam kad god sam imala priliku - rekla je ona.

Devojka je došla na briljantnu ideju da zaradi od hrkanja svog dečka i zamolila svoje prijatelje muzičare da naprave pesme od audio zapisa. Kada je projekat završen, objavila je pesme na Spotifaju.

@koana

Todos pueden ser artistas ? ♬ original sound - Ana

Viralni hit

Kanal je postao hit i prati ga 16.800 ljudi koji žele da slušaju nečije hrkanje, a najpopularnija pesma je jednominutni klasik Light Snoring. Kaže da je ranije mrzela njegovo hrkanje, ali sada kada je uspela da unovči 32 dolara, to joj više ne smeta.

Snimak u kojem je ispričala priču o hrkanju sakupio je više od devet miliona pregleda, a Tiktokeri su oduševljeni njenom idejom i ostavili su komentare:

- Ovo je genijalno! To ću uraditi sa hrkanjem mog muža. 

- Baš sam ljubomorna, moj dečko ne hrče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija