• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

15:13

TAJNA FIZIČKE TRANSFORMACIJE DŽEFA BEZOSA - od mršavog šefa knjižare do nabildovanog milijardera (FOTO)

Zanimljivosti

TAJNA FIZIČKE TRANSFORMACIJE DŽEFA BEZOSA - od mršavog šefa knjižare do nabildovanog milijardera (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu u poslednjih nekoliko godina je značajno promenio fizički izgled i usvojio nov način života.

U poslednje vreme primetno je da je pedesetdevetogodišnji Bezos u odličnoj fizičkoj formi, što nije uvek bio slučaj. Poznato je da je u devedesetim bio šef knjižare, a potom i vlasnik kompanije Amazon zahvaljujući kojoj se obogatio. Danas se njegovo bogatstvo procenjuje na 127,4 milijardi dolara.

Nekada mršav i neugledan, Bezos je danas nabildovan, a posebnu pažnju posvećuje napornim vežbama i dijetama.

Javnost je zaokupljena njegovom fizičkom transformacijom od 2017. godine kada se pojavio na poslovnoj konferenciji u Ajdahu. Tada je bio u pripijenom prsluku, a ruke su mu bile izuzetno mišićave. 

 

 

 

Bezos je naveo da je angažovao ličnog trenera.  Trener Ves Okerson koga je angažovao, radio je sa holivudskom zvezdom Tomom Kruzom.

Overson obožava vežbe s malim opterećenjem i velikim otporom, što uključuje trening s tegovima za izgradnju snage i izdržljivosti tokom vremena. On podstiče treninge napolju, kao i trčanje uzbrdo i nizbrdo, vožnju kajakom i veslanje.

Ovaj način treninga Bezosu u potpunosti odgovara. Osnivač Amazona u prošlosti nije previše razmišljao o zdravlju, a jednom prilikom je priznao da nikad nije pročitao etiketu na namirnicama.

Danas Bezos ne jede prerađenu hranu. Njegov izbor su zdrave namirnice, a kako bi održao mišiće oslanja se na hranu bogatu proteinima koju kombinuje sa hranom koja sadrži zdrave masti.

Otkrio je jednom prilikom da njegov najdraži doručak uključuje hobotnicu, krompir, slaninu, jogurt, jaje. Uz to, više puta je spomenuo da voli pečenu piletinu, čufte i suši. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17