• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

15:32

Vanzemaljci u Srbiji! Ovu planinu nazivaju piramidom, a hteo je da je osvoji Hitler!

Shutterstock, Pngwing

Zanimljivosti

Vanzemaljci u Srbiji! Ovu planinu nazivaju piramidom, a hteo je da je osvoji Hitler!

Podeli vest

Planina Rtanj je veoma interesantna i svetskoj javnosti, ali ne zbog prirode i svežeg vazduha. Na ovoj planini se već godinama viđaju svetleće lopte, nama nepojmljive letelice, pa čak i vanzemaljci. Mnoge tvrdnje vezuju se za ovu planinu poput prisutnosti vanzemaljaca, vremeplova i kapije između svetova.

Planina Rtanj je vekovima obavijena velom tajni i brojnih teorija, čak se smatra i najmisterioznijim mestom u Evropi. Za Rtanj kazu i da je najveća svetska piramida iako nema dokaza da su ovde u prošlosti boravili Egipćani i faraoni. Mnogi misle da Rtanj nije dovoljno istražen međutim to je greška, jer za Rtanj bio je zainteresovan i Adolf Hitler, verovao je da postoji mogućnost da je baš tu Kivot ili Zavetni Kovčeg, a posle njega istraživale su ga mnoge ekspedicije koje za javnost ne postoje.

 

Foto: Pixabay

 

 

Veliki broj istraživača koji su posetili planinu Rtanj tvrde da je on u zapravo uporište vanzemaljaca. To delimično objašnjava neobičnost ove planine, čak su i na nacionalnim televizijama bile emisije o avionima koji nestaju iznad Rtnja, piloti imaju utisak da je let trajao normalno,a oni su nestajali sa radara na čitavih dva sata. Takođe ima dosta svedoka koji su videli vatrene lopte iznad Rtnja i Sokobanje. Jedan od njih kaže da se to dogodilo pre tridesetak godina. Iznad sokobanjske pošte, u večernjim satima pojavila se sijajućai lopta, nije bila vatrena, više je izgledom podsećala na mesec, samo je tinjala na nebu. Zastala je na par sekundi, ljudi koji su to videli jednostavno su bili skamenjeni, svedoci kažu da su su se osvrtali pitali druge oko sebe kako bi potvrdili da i oni vide pojavu, da bi zatim ta lopta velikom brzinom krenula u pravcu Rtnja i jednostavno nestala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija