• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.11.2023

10:55

Žena sa dve vagine! Ima odnose sa oba reproduktivna organa - svaki put kada sam imala seks ponašale su se čudno

instagram/revistaclass_

Zanimljivosti

Žena sa dve vagine! Ima odnose sa oba reproduktivna organa - svaki put kada sam imala seks ponašale su se čudno

Podeli vest

Evelin Miler, 31-godišnjakinja iz Australije, rođena je s uterus didelphys, odnosno s dva potpuno odvojena reproduktivna sistema.

To znači da ima dve odvojene vagine, dva grlića materice, dve materice i dva jajnika, po jedan za svaku matericu. Udata je, majka dvoje dece, a može da zatrudni s oba sistema i ima intimne odnose s oba reproduktivna organa.

Međutim, nije oduvek znala da je to njeno stanje normalno, ali retko.

- Uvek sam znala da nešto stvarno nije u redu sa mnom, dok sam bila mlađa. Dobila sam menstruaciju, ali tamponi mi nikad nisu funkcionisali. Sećam sam se kako sam rekla mami da ne rade - rekla je Evelin.

- Tada mi je seks bio jako, jako čudan. Svaki put kad sam imala odnos, vagine su mi se okrenule spolja, obe su mi se činile vrlo različitim i nisam mogla da shvatim šta se događa - prisetila se.

Foto: instagram/revistaclass_

 

Tek kad je Evelin zatrudnela, shvatila je o čemu se radi. Tada 20-godišnja trudnica odlučila je da ode na abortus, ali u početku nije baš išlo po planu.

- Otišla sam na abortus, ali nakon buđenja rekli su mi da sam još uvek trudna i da imam dve vagine, te da ću morati da prođem kroz još jedan abortus - prisetila se.

- Dakle, to je bio prilično traumatičan način na koji sam to saznala, ali ujedno veliko olakšanje - izjavila je, piše The Daily Star.

Takođe, sad mora da koristi dva tampona umesto jednog.

Izjavila je da ima dve menstruacije i da jedna obično traje nešto duže od druge, pa mora da kombinuje korišćenje tampona, jer kad se šire istovremeno, to može da boli. Decu je rodila carskim rezom, ali i sam porođaj je bio traumatičan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija