• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2023

23:20

(TEST) Odaberite kristalnu kuglu i otkrijte poruku za budućnost!

pexels.com

Zanimljivosti

(TEST) Odaberite kristalnu kuglu i otkrijte poruku za budućnost!

Podeli vest

Da li tražite smernice za budućnost? Jednostavno odaberite svoju omiljenu kristalnu kuglu, a zatim pročitajte svoju poruku u nastavku!

Foto: Atma

Kristalne kugle - izaberite onu koja vas najviše privlači

Kristalna kugla # 1

Foto: Atma

 

Ako ste izabrali ovu kristalnu kuglu, to znači da ste učinili sve što ste mogli. Dovoljno ste radili. Sada je vreme da se opustite i uživate u onome za šta ste radili. Ovde ne govorimo samo o materijalnim stvarima. Da, trebalo bi da uživate u svojim prednostima, ali ne zaboravite da uživate u znanju i prijateljima koje ste stekli. Verujte nam kada kažemo da su vaši napori usrećili mnoge ljude. Sada je vreme za uživanje. Morate izaći iz svoje ljušture, otvoriti se. Možda ćete otkriti da ponovno povezivanje sa svetom oko sebe pruža mnoga rešenja za kojima ste očajnički tražili.

Kristalna kugla # 2

Foto: Atma

 

Opustite se, na pravom ste putu. Iako može da izgleda kao da je sve nestabilno, sada je kako treba. Kada je Teodor Ruzvelt rekao da "Ništa na svetu nije vredno imati osim ako ne uključuje napor, bol i poteškoće", mislio je na situacije poput vaše. Pokušavali ste da pronađete životne odgovore u svetu oko sebe. U stvarnosti, ono što tražite je duboko u vama - morate da pogledate unutra. Usredsredite se na čišćenje nereda u umu kroz meditaciju. Ponovo se povežite sa bilo kojim višim bićem sa kojim se povezujete i dozvolite sebi da budete u sinhronizaciji sa Univerzumom. Verujte u sebe, prestanite da pokušavate da upravljate najsitnijim detaljima i život će učiniti vaš sledeći izbor veoma jasnim.

Kristalna kugla # 3

Foto: Atma

 

Naporno ste radili, zar ne? Morate se odmoriti. Izađite i uživajte u svetu od kojeg ste se udaljili. Bilo da odlučite da budete spontani ili planirate odmor, nije važno - samo se odmaknite od svog užurbanog rasporeda. Znamo, osećaćete se krivim ako se samo odmorite, ali verujte nam da to zaslužujete. Sav trud koji ste uložili se isplatio. Ovo je savršeno vreme da postavite neke nove ciljeve za sledeće poglavlje. Na kraju krajeva, postavljanje ciljeva je ključ za postizanje zadovoljstva - kako ćete drugačije znati da ste stigli na odredište? Zapišite svoje ciljeve i iskoristite nove resurse da im se približite.

Kristalna kugla # 4

Foto: Atma

 

Ako ste izabrali ovu kristalnu kuglu, to znači da se povlačite u prošlost i da vas ona boli. Bilo da ste uradili nešto zbog čega žalite ili ste izgubili nekoga koga volite, morate da dozvolite sebi da se izlečite. Prestanite da se ponovo povređujete tako što ćete se ponovo izlagati događaju. Umesto toga, razmislite o lekcijama koje ste naučili. Prihvatite te lekcije i usredsredite se na to kako da svoju budućnost učinite što svetlijom. Vreme je da postavite granice u svom životu. Vaš trenutni nedostatak granica omogućava ljudima i stvarima da vas kontrolišu i iskorišćavaju. Morate da pronađete svoje resurse, ljude i aktivnosti koje će vam pomoći da služite vašoj višoj svrsi u životu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija