• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

25.01.2024

17:10

Nisam imala odnose 2 godine! Devojka tvrdi da je toliko zgodna da se muškarci plaše da joj priđu (FOTO)

Instagram/amberjsweetheart

Zanimljivosti

Nisam imala odnose 2 godine! Devojka tvrdi da je toliko zgodna da se muškarci plaše da joj priđu (FOTO)

Podeli vest

Amber Johanson je devojka koja tvrdi da dve godine nije imala dečka, ni odnose, jer se muškarci plaše da izlaze sa njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber J (@amberjsweetheart)

 

Amber Johansen iz Švedske otvorila je dušu o svom slomljenom srcu i otkrila da nije bila na sastanku dve godine. Veruje da se muškarci boje da joj priđu jer je veoma lepa i ima posao modela.

Nestrpljivo želi da pronađe gospodina "Pravog" i stane na kraj sušnom periodu, prenosi The Sun.

- Nisam bila na sastanku niti imala seks dve godine, nisam u celibatu svojom voljom, jednostavno ne mogu da pronađem pravog tipa. Moj izgled koči moj ljubavni i seksualni život, većina momaka se boji da mi priđu. Poslednji put kad sam pokušala organizovati sastanak, dečko mi je otkazao u poslednjem trenutku. Iskreno mislim da je bio prestrašen mojom lepotom - objašnjava.

Prema njenim rečima, muškarci su joj rekli da ju ne shvataju ozbiljno i da bi im bilo neugodno da budu s njom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber J (@amberjsweetheart)

- Pokušala sam s aplikacijama za sastanke, ali osećam da su momci zainteresovani za seks sa mnom, više nego za stvarno upoznavanje - dodaje Amber.

Ona se nada da će pronaći ljubav s Britancem, jer tvrdi da Šveđani nisu dovoljno "viteški" i da su "škrti s novcem". 

- Volim Britance! Volim njihov naglasak i drsko ponašanje. Tražim nekoga s inteligencijom, ljubaznošću, dobrim manirima i nekoga ko nije jeftin, moj najveći problem sa švedskim muškarcima je nedostatak viteštva. Nažalost, u mojoj domovini, momci žele da dele račun 50/50 i ne volim to, pogotovo na prvom sastanku, ne smeta mi da platim za sebe ili sastanak, ali to je princip - dodaje ona.

Da li biste voleli da je Amber vaša devojka?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija