• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

20:00

Najčudnije stvari koje gosti zaboravljaju u hotelskim sobama! Nećete verovati šta je na prvom mestu

Shuterstock

Zanimljivosti

Najčudnije stvari koje gosti zaboravljaju u hotelskim sobama! Nećete verovati šta je na prvom mestu

Podeli vest

Jedna turistička kompanija otkrila je 10 najčudnijih stvari ostavljenih u hotelskim sobama u protekloj godini, a predmeti koji su gosti hotela zaboravili veoma su neobični.

Veliki broj gostiju iz hotela odlazi bez nekih od svojih stvari, među kojima se nalaze neke zaista čudni predmeti.

EasyJet Holidays, kompanija koja nudi pakete za odmor na više od 100 odredišta širom Evrope, ispitala je 100 hotela u svojoj mreži i objavila rezultate istraživanja, piše NY Post.

Foto: Shuterstock

 

 

Zubne proteze bile su na vrhu popisa na prvom mestu. Na drugom mestu bio je pribor za veštičarstvo, a na trećem protetski udovi.

Među ostalim stvarima našli su se: stakleno oko, starinska šoljica za čaj,  hiljade kovanica nemačkih maraka skrivenih iza vodokotlića u kupatilu, kostim klovna, čamac na naduvavanje, kavijar i brojanice.

Foto: Shuterstock

 

 

- Praznici su vreme za potpuno opuštanje i volimo da znamo da se naši klijenti osećaju prijatno u našim odmaralištima - rekao je u saopštenju Met Kalagan, glavni operativni direktor EasyJet Holidays.

- Naše istraživanje sa našim hotelskim partnerima bilo je zanimljivo i neki od izgubljenih i pronađenih predmeta su neobični, ali drago nam je da vidimo da su naši klijenti uživali -dodao je Kalagan.

U hotelskim sobama se često ostavljaju i neki najobičniji predmeti, kao na primer pametni telefon, dokumenti, donje rublje, kofer, igračke, ključevi, nakit i oprema za kupanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija