• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2024

11:30

Bruklin Bekam pravi omlet od 500 evra! U jaja stavlja ovu namirnicu, kao da je najobičnija so (VIDEO)

Instagram

Zanimljivosti

Bruklin Bekam pravi omlet od 500 evra! U jaja stavlja ovu namirnicu, kao da je najobičnija so (VIDEO)

Podeli vest

Sin Dejvida Bekama, Bruklin Bekam u omlet stavlja kavijar od 500 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@brooklynpeltzbeckham је поделио/ла објаву

Najstariji sin Dejvida Bekama, Bruklin Bekam, već nekoliko godina zabavlja obožavatelje svojim kulinarskim videima i ljuti hejtere koji kritikuju njegovo kuvanje

Već par godina pratimo kulinarske avanture mladog Bruklina Bekama, sina slavnog fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke i bivše "spajsice" Viktorije Bekam. Većina nije preterano impresionirana, ali kako njega kuvanje ispunjava, sve mu je oprošteno, pa i luksuzni omlet s kavijarom.

Bruklin je u svom kuvanju uglavnom simpatičan, priprema jednostavna jela. Ako već niste, zapratite ga na Instagramu (prati ga 16,4 miliona ljudi), tamo ćete naći mnoštvo video-klipova. Mladi Bekam pokrenuo je i sopstveni šou "Cookin' With Brooklyn", u kojem ga kamere prate dok uči osnovne kuvarske tehnike i pripremu zanimljivih jela od poznatih, uglednih šefova, te ih potom priprema za svoje prijatelje i porodicu.

Foto: ap photo

Bruklin Bekam

Poslednje jelo koje je pripremio je jednostavan, ali rekli bismo slastan i sočan omlet - zaista odlično izgleda na snimku, jer je pravilno pripremljen i lepo oblikovan. Tokom pripreme omleta Bekam je objasnio zašto u pripremi omleta koristi puter, a ne ulje, kada treba posoliti omlet i slične "cake".

Svoj omlet na kraju je posuo naseckanim svežim vlašcem i obilnom količinom kavijara "imperija", koji košta oko 500 evra. Takođe, osvrnuo se i na hejtere koji stalno kritikuju njegov način kuvanja.

- Pa, nisam ja profesionalni šef, samo volim da kuvam - poručio je mladi Bekam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija