• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2024

13:12

Skandal nad skandalima! Stižu neviđene gole fotke princa Harija - Domino dama rešila sve da objavi (FOTO)

EPAIMAGES

Zanimljivosti

Skandal nad skandalima! Stižu neviđene gole fotke princa Harija - Domino dama rešila sve da objavi (FOTO)

Podeli vest

Parti devojka Keri Rojal preti da će prodati nikada ranije viđene fotografije princa Harija, golog na nekoj zabavi u Las Vegasu.

Keri Rojal je obećala da će gole fotografije princa Harija objaviti na svom profilu za odrasle, rekavši:

- Imam neke njegove lepe slike.

Keri tvrdi da je poljubila kraljevića nakon što je bila pozvana da se pridruži striptizetama i drugim gostima u apartmanu hotela Vin 2012. godine.

Hari, koji je tada imao 27 godina, pio je ceo dan i svirao gitaru, pre nego što je sa svojim gošćama odigrao partiju bilijara, prenosi TheSun.

Keri (52) kaže da ima još i obećala je da će ih staviti u odeljak sa "plaćanjem po gledanju", na svom profilu Onli Fans.

- Ove slike javnost nikada nije videla. Imam slike pored bazena i slike golog Harija. Ljudi će biti šokirani njima - rekla je Keri.

Hari je ranije rekao da mu je sramota zbog snimaka otežavala da "udahne duboko".

Kada su je pitali zašto ih objavljuje, Keri je rekla da je bila ljuta nakon što je Hari nije pomenuo u svojoj knjizi "Spare".

 

 

- Nikada ranije nisam objavila ove slike iz poštovanja. Sada, nije važno. On je prokleti idiot. Malo sam ljuta što su me izbacili iz njegove knjige. Mislim... vau. Mnogo toga je propustio od te noći. Iznenađena sam što se seća nečijeg imena, jer je bio prilično pijan, ali mogao je da priča o nekoliko stvari koje su se desile između nas, to mu je potpuno promaklo. Hari je bio tako lud, zabavan i spontan. Gde je to nestalo? Mislim da je Megan isisala život iz njega, on je definitivno dosadan i ona sigurno nosi pantalone. Mislim da je on mala pi*kica, koja je pokazala suprotnu stranu od onoga što je nekada bio.

Keri kaže da ju je te noći 2012. godine gore pozvao čovek za koga je verovala da radi za hotel i da nije znala da je to bila Harijeva zabava.

Pridružila se striptizetama, koje su već bile gole i kaže da je slikala telefonom.

- Bila sam singl i pomislila: "Zašto ne? To je Vegas. Samo mi se posrećilo. Mislim da on nije znao ko sam bio ili šta sam uradio - istakla je Keri.

Keri je tvrdila da je poljubila Harija u "pijanoj gunguli" i rekla da planira da priča o tome detaljnije.

 

 

- Objavljivaću mnogo više od onoga što javnost zna. Reči, opisivanje, možda ću snimiti video u kojem ću kratko prikazati šta se dogodilo te noći i definitivno ću objaviti slike.

Keri, koja je napustila posao kao domina i sada vodi firmu za filmsku produkciju, dodala je:

- Volela bih da vidim nekoliko miliona da izađu iz ovoga.

Kada su je pitali šta bi Megan mogla da uradi sa snimcima, Keri je dodala:

- Ako želi da vidi svog muža u njegovim slavnim danima, moraće da se pretplati i plati. Obavestiću vas ako to uradi.

Hari je govorio o zabavi u intervjuu sa Daksom Šepardom, koji je rekao:

- Ti si jedini (kraljevski) koga sam ikada poznavao i samo zato što si bio na tim fantastičnim golim fotografijama u Vegasu i rekao sam sebi: "Ovaj momak je zabava".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija