• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2024

15:00

Svi bruje o tome da je Brižit Makron rođena kao muško! Francuski predsednik konačno otkrio pravu istinu

Profimedia

Zanimljivosti

Svi bruje o tome da je Brižit Makron rođena kao muško! Francuski predsednik konačno otkrio pravu istinu

Podeli vest

Emanuel Makron (47) je odgovorio na tvrdnje da je njegova supruga Brižit rođena kao muškarac i rekao da su te glasine lažne.

Makron je izrazio svoj bes i frustraciju zbog stalnih spekulacija o Brižit Makron (70) sa kojom se oženio 2007.

 - Najgora stvar su lažne informacije i izmišljeni scenariji -  rekao je Makron. 

- Ljudi im na kraju poveruju i uznemiravaju vas, čak i u vašoj intimnosti - dodao je on.

Predsednik Makron govorio je na proslavi Međunarodnog dana žena.

Foto: Prpfimedia

 

 

On je rekao da su tvrdnje transrodnih osoba o gospođi Makron tipične za mizoginske onlajn napade sa kojima žene moraju da se suočavaju svaki dan.

Dve žene koje su tvrdile da je premijerka rođena kao muškarac kažnjene su 'simboličnim kaznama', koje su nakon žalbe smanjene.  

Oni koji su širili glasine o transrodnim osobama bile su Amandin Roi, 52-godišnja vidovnjakinja, i Nataša Rej (48), koja je sebe opisala kao slobodnu novinarku.

Oni su se pojavili u četvorosatnom video snimku na Jutjubu u decembru 2021. u kojem su tvrdili da je Brižit zapravo rođena kao dečak po imenu Žan-Mišel Tronje 1953. godine.

Foto: Prpfimedia

Brižit Makron i Tifani Ozijer

Ovo je ime Brižitinog brata, a gospođa Makron se pre prvog braka zvala Brižit Tronje.

Optuženi su takođe tvrdili da Brižitin prvi muž, Andre-Luj Ozijer, nikada nije postojao pre njegove prijavljene smrti 2020. godine, kada je imao 68 godina.

Sudija u Lisieuku, u Normandiji, prvobitno je kaznio dve žene novčanom kaznom u iznosu od 1700 funti , nakon što ih je obe proglasio krivima za klevetu.

Ali, nakon žalbe, Roi je kažnjena u iznosu od samo 850 funti, a Rej je suspendovana sa 1300 funti od svojih 1700 funti, što znači da je morala da plati samo 400 funti.

Detalji ovog  slučaja ponovo su oživeli nakon što je  rođena ćerka Brižit Makron prvi put javno progovorila o optužbama.

Tifani Ozijer (40,) izjavila je za časopis "Paris Match":

- Zabrinuta sam za nivo društva kada čujem šta kruži društvenim mrežama o tome da je moja majka muškarac.

Gospođa Ozijer je takođe govorila  o tome koliko je bila povređena nakon što je kao dete od 10 godina otkrila da se njena majka učiteljica viđala sa tinejdžerom Emanuelom Makronom, prenosi Daily Mail.

Detalje o tome šta je Tifani Ozijer ispričala u intervjuu o svojoj majci možete pročitati OVDE.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija