• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2024

10:32

Društvene mreže gore zbog Kejt Midlton! Omiljena princeza postala je predmet podsmeha - fotošop fijasko uzima danak (FOTO)

Društvene mreže

Zanimljivosti

Društvene mreže gore zbog Kejt Midlton! Omiljena princeza postala je predmet podsmeha - fotošop fijasko uzima danak (FOTO)

Podeli vest

Nakon što je princeza od Velsa objavila na društvenim mrežama svoju fotografiju sa decom, komentari o ovoj, fotošopiranoj fotografiji, ne prestaju.

Fotografiju na kojoj je Kejt Midlton sa decom, Šarlot, Džordžom i Lujem, snimio je princ Vilijam, a objavljena je na društvenim mrežama povodom Dana majki.

Fotošopirana fotografija

Svi su brzo uočili da je fotografija fotošopirana i da na njoj postoje mnoge greške, a Kejt Midlton se izvinila rekavši da je ona sama, kao fotograf amater, uređivala fotografiju.

 

 

Ta njena izjava podstakla je nova nagađanja i nove teorije o tome šta se dešava sa samom Kejt, kao i šta se desilo sa fotografijom.

Stručnjaci koji se bave britanskim dvorom ističu da je napravljena velika šteta po reputaciju kraljevske porodice. Iako je savet bio da se objavi neobrađena slika, iz Palate su poručili da se to neće desiti.

Kejt Midlton pojavila se zatim i ispred dvorca u Vindzoru, što se ocenjuje kao njena želja da stane na put kritikama i da okrene priču u drugom smeru, ali i da pokaže da je dobro. Ipak, bilo je primetno da je skrivala lice od fotografa.

Bura na društvenim mrežama

A neuspeli princezin fotošop izazvao je buru na društvenoj mreži X. Tako je neko pokušao da bude duhovit i da poruči da je sa princezom sve u redu.

 

 

Jedan drugi korisnik je parodirao sliku imlicirajući da na njoj nije Kejt, već - princ Vilijam.

 

 

Na jednoj parodiji zamenjena su deca, pa su umesto njih pored princeze Rouan Atkinson, Tejlor Svift i Robert Dauni Džunior. Ironično se dodaje da je očigledno da slika nije prošla kroz fotošop.

 

 

Korisnik koji je primetio da fotošop može da se vidi sa Meseca, objavio je ovu sliku:

 

 

Jedan korisnik podsetio je da je američki demokratski političar Berni Sanders bio  zvezda brojnih foto-montaža pre nekoliko godina, pa je uradio sliku sa njim i sa Kejt, u očiglednom "nefotošopiranju".

 

 

Objavljena je i ova fotografija, pored koje je napisano:

"Kako se Kensingtonskoj palati sve manje veruje, očekuje se i jedna ovakva slika kako bi se poručilo da je Kejt Midlton dobro"

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija