• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

21.03.2024

16:20

Parkiranje za medalju! Ovakav sistem još niste videli - em se lepo smestite, em dobijete i osveženje (VIDEO)

Instagram/carayolu

Zanimljivosti

Parkiranje za medalju! Ovakav sistem još niste videli - em se lepo smestite, em dobijete i osveženje (VIDEO)

Podeli vest

Sistem parkiranja pomoću flaše vode, nasmejao je mnoge korisnike društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carayolu (@carayolu)

Mnogi smatraju da je jedna od najtežih stvari, kada je korišćenje automobila u pitanju, zapravo parkiranje i to uglavnom u rikverc.

Neiskustvo, pa i nedovoljna preglednost, mogu često da dovedu i do blažeg sudara, odnosno naslanjanja auta na auto. 

Gledanje kroz prozor i izlaženje iz vozila, kako bi procenili koliko mesta još imaju, takoreći je standardna procedura za mnoge vozače

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji nudi sasvim novo rešenje. Jedna devojka je na zadnji deo auta vezala flašu sa vodom, a potom iz nje izvela dugačku cevčicu, koja ulazi do vozačevih vrata. Ta cevčica zapravo stoji iznad jedne čaše, pa kada se parkira u rikverc, tačno zna dokle sme da ide, jer u momentu kada pretera, osim što oseća otpor od flaše, takođe joj i voda ulazi u čašu, pa dobija fino osveženje.

Pretpostavlja se da je ovo još jedan od onih smešnih snimaka, napravljen da privuče gledaoce i da zapravo niko u stvarnosti ne bi uradio ovako nešto, ali opet ni ta opcija nije u potpunosti isključena. 

- Ručni senzor.

- Možete preispitivati njene metode, ali ne i rezultate. 

- Treba mi ovo. 

- Pa sjajno - bili su samo neki od komentara. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija