• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2024

17:00

Zgrozila je javnost i izazvala gađanje! Kada joj se drugarica porodila uzela je njeno mleko i popila (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Zanimljivosti

Zgrozila je javnost i izazvala gađanje! Kada joj se drugarica porodila uzela je njeno mleko i popila (VIDEO)

Podeli vest

Nuria Blanko, španska influenserka, izazvala je buru na internetu nakon što je objavila video na kojem pije majčino mleko svoje prijateljice.

Španska influenserka Nuria Blanko izazvala je šok i gađenje na internetu nakon što je na TikToku podelila video u kojem konzumira majčino mleko svoje prijateljice.

Video pod nazivom "Vitamin D-elicious" prikupio je preko 600.000 pregleda, a reakcije pratilaca su bile burne.

Nuria Blanko, 27-godišnja influenserka iz Barselone, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je na TikToku objavila video u kojem pije majčino mleko svoje prijateljice. Kasnije je Nuria objasnila da je konzumiranje mleka bila jedna od stavki koje je "morala" da obavi.

 

@nuriablanco333 Lit era un check que tenia que hacer en mi vida 🤌🏼 alguien mas piensa asi? Hahahahaha testimo @Marta Marsal ♬ sonido original - NURIA BLANCO

 

- To je doslovno nešto što sam morala da skinem sa liste - rekla je aludirajući na neobičnu želju da proba majčino mleko direktno iz izvora.

Prilika se ukazala kada je njena prijateljica, koja je nedavno postala majka, pristala na ovaj bizarni zahtev. Drugi prijatelj je snimio ceo događaj kako bi Nuira mogla da stekne popularnost na internetu. 

- Devojko, dobro je, ne liči na ukus grudi - izjavila je ona nakon probavanja mleka. 

Nažalost, izazov sa majčinim mlekom nije naišao na odobravanje kod gledalaca, koji su brzo izrazili svoje gađenje.

- Šta su moje oči upravo videle? - glasio je jedan komentar. 
Nema šanse da bih to uradio - dok je drugi uzviknuo
- Toliko mi nedostaje život od pre 20 sekundi - napisao je treći korisnik.

Iako ovo nije toliko čudno, da neka odrasla osoba konzumira majčino mleko, ono nije regulisano kao mleko krava i često se prodaje preko sumnjivih izvora. Samim tim to znači da sam kvalitet i sigurnost samog proizvoda nisu zagarantovani. 

Ako žena ima lošu ishranu, majčino mleko će biti lošeg kvaliteta. Bolesti poput HIV-a mogu se preneti kroz majčino mleko - izjavio je Marc Halpern, dijetetičar iz Solt Lejk Sitija, prenosi "Nypost".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Farsa u režiji 'duboke države'! Povlačenje Bajdena zbog "dobrobiti Amerike" - ma kako da ne?! A, tek priča sa Kamalom...
Nema tu ni "D" od dekokratije

Farsa u režiji 'duboke države'! Povlačenje Bajdena zbog "dobrobiti Amerike" - ma kako da ne?! A, tek priča sa Kamalom...

Niti je Bajdenovo povlačenje iz predsedničke trke odraz njegove skromnosti i žrtve za američki narod, niti će iko, pa ni Demokrate, hteti da vide Kamalu Haris na njegovom mestu. Kamala ispunjava sve potrebne kriterijume vouk ideologije da bude izabrana - em je žensko, em nije bela. Ipak, to joj neće pomoći u trci sa Trampom, koji će je „pregaziti".

23.07.2024

17:06

Zabava

Džet set

Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?
Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije zadržavanja za putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu su do 40 minuta, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

23.07.2024

19:14