• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.07.2024

14:00

Test sa kupusom zaludeo trudnice! Otkrijte pol bebe uz jednostavnu caku (VIDEO)

Shuterstock

Zanimljivosti

Test sa kupusom zaludeo trudnice! Otkrijte pol bebe uz jednostavnu caku (VIDEO)

Podeli vest

Snimak na kome jedna žena otkriva pol svoje bebe uz pomoć kupusa i sopstvenog urina napravio je potpuni haos na mrežama.

Mnogo toga u trudnoći je neizvesno, zahteva strpljenje i vreme. A tu spada i otkrivanje pola bebe. Iako je, naravno, moguće da se otkrije putem pregleda u određenom periodu, trudnice su često nestrpljive i pokušavaju na razne načine da saznaju da li nose dečaka ili devojčicu.

U skladu sa tim, nedavno je jedna mama na TikTok-u podelila video u kome pokazuje test za otkrivanje pola bebe sa crvenim kupusom.

 

@melissametrano

Do you think a cabbage can tell the gender of your baby!!?🤰🏼💕 I still can’t really tell if mine was purple or red… 🤔 ♬ original sound - Melissa Metrano

 

Ona je iseckala jednu glavicu kupusa, prodinstala, a zatim je tu vodu koju je kupus pustio pomešala sa svojim urinom.

Prema njenom testu, ako je boja dobijene tečnosti crvena odnosno roza, nosi dečaka, a ako je ljubičasta nosi devojčicu.

U njenom eksperimentu dobijena boja je bila ljubičasta, a par meseci kasnije je i potvrdila da je zaista rodila devojčicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu i izazivanje straha"! Oglasila se ministarka Milica Đurđević Stamenkovski
Politika

"Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu i izazivanje straha"! Oglasila se ministarka Milica Đurđević Stamenkovski

Ubrzo, nakon što smo saopštili da će uslediti izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom, i da će roditeljski dodatak biti značajno povećan, kao po nalogu, usledila je hajka jednog dela medijske scene Srbije, koja je poprimila razmere ličnog obračuna sa mnom, praćena elementima govora mržnje i javnog linča, napisala je u saopštenju ministarka Milica Đurđević Stamenkovski.

24.07.2024

19:43

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat!
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat!

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija