• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2023

09:42

Šok u bolnici! Otišla na zatezanje lica, a kada se probudila nije mogla da veruje šta je ugledala (FOTO)

Shutterstock

Zdravlje

Šok u bolnici! Otišla na zatezanje lica, a kada se probudila nije mogla da veruje šta je ugledala (FOTO)

Podeli vest

Kimberli Mekormik (65) odlučila je nakon gubitka 68 kilograma da se podvrgne operaciji zatezanja kože, ali se desilo nešto sasvim neverovatno.

Naime, operacija u Americi koštala ju je 50.000 dolara, a kako je ranije u istoj klinici radila operaciju želuca, nije imala sumnji.

 - Ćerka i ja smo stigle u bolnicu i počele su pripreme za operaciju. Obeležili su markerom gde će mi zatezati kožu na nogama, rukama, grudima i stomaku. Dakle, sve je bilo spremno. U operacionu salu sam ušla oko 16 časova, ali sam iz iste izašla tek u pola dva nakon ponoći. Nešto nije bilo u redu -  pričala je Kimberli.

Tokom operacije otkazalo plućno krilo

Kada se probudila, Kimberli kaže da je znala da nešto nije u redu i ispostavilo se da joj je tokom operacije otkazalo jedno plućno krilo.

 

 

Nakon što je zahvat završen, njenoj ćerki su zabranili posete nekoliko dana, a kada je shvatila šta se desilo, Kimberli je vrišteći dozivala ćerku. Uvidela je da ima ogromne grudi, ali i da joj je odrađeno brazilsko podizanje zadnjice.

 - Da živim i 500 godina, nikada ne bih poželela da uradim tako nešto -  navodi ona.

Kada je ćerka napokon uspela da dođe do nje, prepala se. Međutim, kada je pojurila da prijavi katastrofalnu grešku, iz bolnice ju je "izbacio krupan i naoružan muškarac", koji je bio obezbeđenje.

 - Ne samo da me je izbacio, šutnuo me i udario pištoljem u rebra. Kada me je izbacio iz bolnice, napolju je bilo oko 15 policajaca, koji su pojurili ka obezbeđenju. Pričali su na španskom, a jedan policajac je držao pištolj uperen u mene. Dozvolili su mi da uđem u taksi, ali mi niko od njih nije pomogao, iako sam bila u jakim bolovima od udaraca - opisuje ćerka Mitsi.

Potpisivanje dokumenta

Kako navodi, bolnica im je tražila dodatnih 2.500 dolara zbog produženog boravka, a Kimberli su naterali da potpiše dokument da je bila saglasna sa svim operacijama koje su joj odrađene.

Kada su se vratile u San Dijego, država im nije bila od pomoći, čak su ih ismejavali u policijskoj stanici.

Kada su se raspitale koliko bi koštalo "popravljanje štete", shvatile su da im treba 70.000 dolara, zbog čega je privremeno odustala, piše DejliMejl.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija