• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.07.2024

09:00

Komarci obožavaju ovu krvnu grupu! Magnetski ih privlači - posebno pripazite ako ste trudnica

Shutterstock

Zdravlje

Komarci obožavaju ovu krvnu grupu! Magnetski ih privlači - posebno pripazite ako ste trudnica

Podeli vest

Da li ste ikada primetili da komarci neke ljude grizu češće nego druge? To delom zavisi i od krvne grupe.

Svaka krvna grupa ima određene karakteristike. Ponekad povećava rizik od dobijanja određene bolesti, a postoje teorije da krvna grupa čak određuje i naše karakterne osobine.

Krvna grupa čak može da odredi koliko će nas intenzivno komarci gristi.

Foto: Shutterstock

 

Do sada su sprovedena neka istraživanja koja su pokazala da se radi o nultoj krvnoj grupi. Ipak, stručnjaci procenjuju da učestalost uboda komaraca zavisi od mnogo faktora.

Komarce može da privuče miris vašeg tela. Određene boje koje nosite takođe mogu da budu privlačne komarcima. Aktuelna istraživanja pokazuju da ih najviše privlači crna ili druge tamne boje.

Foto: Shutterstock

 

Ljudi koji su konzumirali alkoholna pića mogu da budu privlačniji komarcima. A, pokazalo se da su komarcima posebno privlačne trudnice. Komarci mogu preneti teške bolesti, pa je važno zaštititi se od njih, bez obzira na krvnu grupu i druge faktore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Razbijene laži o litijumu i sumpornim kišama: Profesor argumentima uništio plagijatorku Danicu Popović i njene sumanute teorije zavere!
Politika

Razbijene laži o litijumu i sumpornim kišama: Profesor argumentima uništio plagijatorku Danicu Popović i njene sumanute teorije zavere!

Profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović, poznata i po tome što je plagirala rad pokojnog kolege, profesora Stojana Babića, iz udžbenika "Međunarodna ekonomija", diže paniku u vezi sa iskopavanjem litijuma pozivajući se na ženu koja je priznala da je sve slagala, a sada je njenim lažima na put stao profesor Aleksandar Jovović.

21.07.2024

09:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija