• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2024

15:01

Šok u bolnici! Čudovište od skoro metar izvađeno iz stomaka pacijenta - evo kako je završilo unutra (VIDEO)

Shutterstock

Zdravlje

Šok u bolnici! Čudovište od skoro metar izvađeno iz stomaka pacijenta - evo kako je završilo unutra (VIDEO)

Podeli vest

Vijetnamski lekari uklonili su živu jegulju dugu oko 65 centimetara iz stomaka čoveka, a evo kako je uneo u organizam.

Državljanin Indije (31) primljen u bolnicu u Hanoju 27. jula sa strašnim bolom u stomaku. Lekari su tokom operacije uklonili živu jegulju dugu 65 cm iz stomaka pacijenta, jer je čovek prethodno stavio ribu u anus.

- Jegulja je potom grizla pacijentov rektum i debelo crevo da bi na kraju pobegla u trbušnu duplju - rekao je doktor Le Nat Huj sa odeljenja za kolorektalnu i perinealnu hirurgiju.

Jegulja u trbušnoj duplji

Rendgenski snimak je pokazao da jegulja leži u njegovoj trbušnoj duplji.

Lekari su pokušali da uklone ribu kroz čovekov anus, međutim, otkrili su i limun koji je pacijent takođe ubacio u sebe. Umesto toga su se odlučili za hitnu operaciju.

Otvorili su pacijentov torzo i pronašli živu jegulju koja je bila bila duga oko 65 centimetara i imala oko 10 centimetara u prečniku.

 

 

 

Lekari su za Vietnam news da su se i ranije bavili pacijentima, obično mladim muškarcima, koji su stavljali predmete u anus radi seksualnog zadovoljstva. Bolnica Viet Duc je prethodno uklanjala flaše i igračke za odrasle iz anusa pacijenatam, ali ovo je prvi slučaj koji uključuje živu životinju.

- Jegulje mogu dugo da prežive u anaerobnim uslovima i imaju sposobnost da grizu gastrointestinalni trakt. Zbog toga ljudi nikada ne bi trebalo da ubacuju žive životinje kroz anus da traže intenzivne senzacije zbog nesagledivih posledica - rekao je Huj.

Užasnuti lekari, podsetimo, uklonili su nedavno 30 centimetara dugu živu jegulju iz stomaka muškarca u vijetnamskoj provinciji Kvang Nin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija