• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.01.2020

18:04

UHAPŠEN MILOV ROĐAK koji je tukao sveštenika u Nikšiću!

Balkan

UHAPŠEN MILOV ROĐAK koji je tukao sveštenika u Nikšiću!

Podeli vest

Nikšićanin Uroš Kaluđerović (67) uhapšen je zbog fizičkog napada i vređanja sveštenika Mirka Vukotića, saopšteno je iz Uprave policije

Sveštenik je napadnut ispred gradske kapele u Nikšiću, oko podneva, na Trgu Šaka Petrovića, uz pretnje i psovke.

Svedoci kažu da je napadač vređao vernike i SPC.Kako je navedeno, Vukotić je rekao policajcima da nikada nije video tog čoveka.

- Kad sam ga pitao ko je i zbog čega se tako ponaša usledio je udarac - rekao je sveštenik.

MILOV ROĐAK PESNIČIO SVEŠTENIKA U NIKŠIĆU! Ovo su DETALJI besramnog napada, reagovala i crkvena opština!

Policija je podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica U. K. (67) iz Nikšića zbog fizičkog napada i vređanja druge osobe na javnom mestu govorom, natpisom, znakom, ili na drugi način, a na osnovu nacionalne, rasne ili verske pripadnosti, saopštila je Uprava policije.

Dodaje se da je nikšićka policija, sprovodeći proaktivne aktivnosti, identifikovala to lice. Nadležni tužilac se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.-

Lice U. K. je lišeno slobode i uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka će biti sprovedeno nadležnom sudu“, zaključili su u Upravi policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joco

pre 4 godine

Gde Milo..neko mi reče u Majami..uzeo lovu da isplati svoje sudije ustavnog suda i svoje u parlamentu...neko reče oko 250 mil,$..Brano Mićunović ide kod kćerke Adrejane u London da podele..plati Crnogorcu u vladi u Crnoj Gori koji prati SMS porke da vam isprinta.Ima i fotki..

MilosObilic1389

pre 4 godine

Срамота седе браде...Изрода српског...!

Doca

pre 4 godine

I ti policajci imaju porodice a zna se gde stanuju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija