• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

13.05.2020

03:54

VLADIKA JOANIKIJE PRIVEDEN KOD TUŽIOCA! Čeka se odluka!

Balkan

VLADIKA JOANIKIJE PRIVEDEN KOD TUŽIOCA! Čeka se odluka!

Podeli vest

Crnogorska policija je iz Policijske stanice u Nikšiću dovela vladiku Joanikija kod osnovnog državnog tužioca. Nakon saslušanja znače se da li će episkop biti pušten na slobodu ili ćemu tužilac odrediti pritvor

Vladika je bio dobro raspoložen i sa osmehom se sreo sa novinarima.

Očekuje se da će tokom noći pred tužioca izvedena i sedmorica sveštenika koja su privedena u policiju sa Joanikijem.

NOVA HAPŠENJA U CRNOJ GORI! Privedeni sveštenici iz TIVTA i BIJELOG POLJA!

Ispred zgrade policije tu su još jake policijske snage i narod koji se pobunio zbog privođenja vladike i nikšićkih sveštenika.

Vladika Joanikije i sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve privedeni su jer su prekršili naredbu vladinog Nacionalnog koordinacionog tela o zabrani okupljanja. Sumnja se da su organizovali litiju u Nikšiću i zato su procesuirani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija