• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

14.06.2020

10:37

(FOTO) VEŠALA ZA SRBE USRED ZAGREBA! HRVATI NE PRESTAJU SA PRETNJAMA, otkrivena TREĆA JEZIVA PORUKA!

Balkan

(FOTO) VEŠALA ZA SRBE USRED ZAGREBA! HRVATI NE PRESTAJU SA PRETNJAMA, otkrivena TREĆA JEZIVA PORUKA!

Podeli vest

U Zagrebu je osvanula još jedna preteća poruka upućena Srbima. To je treća poruka te vrste otkrivena u poslednjih nekoliko dana.

Portal Indeks piše da im je čitateljka poslala fotografije sa mesta u Svetoj Klari u Čagoglavskoj ulici kod dečijeg vrtića. Na zidu je nacrtano drvo na kojem su obešeni ljudi, a uz to piše "Serbian family tree" (Srpsko porodično stablo).

Fotografiju preteće poruke je objavilo i Srpsko narodno vijeće na Tviter profilu.

 

 

Čitateljka je navela da je poruku fotografisala juče, ali ju je uočila još 10. juna. To je od četvrtka treća poruka te vrste upućena Srbima u Zagrebu.

Prvo su mladi Beb blu Bojsi razvili transparent na kojem je pisalo "J***t ćemo srpske žene i djecu".

Sinoć je Srpsko narodno vijeće na svom Tviter profilu objavilo još jednu sliku iz Zagreba na kojoj se vidi preteća poruka Srbima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bezimeni

pre 4 godine

Hrvatska ima podmladak za "ponos"! Cvetaju joj europske vrednosti!!! Da li je to "zakednica" kojoj se nadamo????

fa

pre 4 godine

Pa ne samo u Hrvatskoj i EU nego u celom Regionu su Srbi omraženi i nepoželjni. Samo žalosno da se prave ludi da ne znaju zašto?

Sabahudin

pre 4 godine

Ко то каже, ко то лаже? Знамо зашто нас мрзите! Сви ви сте српски ринфуз пун комплекса, који је свестан мање вредности. А продали сте и веру. Ми, СРБИ СМО НАЈБОЉИ. Зато нас мрзите. Ја, србин, све вас не мрзим. Жалим вас.

Hrvoje

pre 4 godine

Ako su i vama i nama, samo grafiti i transparenti problem, a ne to šta jedni imaju cijelu obalu a drugi ništa, nego još moraju da ovima nosi milijarde, e onda smo mi svi zajedno sretni ljudi, možemo slobodno pjevati Tomsonove i crtati grafite do mile volje. Nema, ništa loše u tome.

BorisDe

pre 4 godine

Samo da ostali znaju, to ne rade Srbi več duže vreme u Beogradu (ponekad samo kao revanš jer su Hrvoje bili prvi a i to ne), dok su Hrvati jedni od najgorih prema platama/standardu u EU, deca im beže u EU jer tamo gde seje mržnja, tamo ne nikne ništa.

Vera

pre 4 godine

Hrvastka plata ti je prosečna 1015evra a minimalna 540evra(dobili su toliku minimalnu platu za ove mesece koje nisu radili zbog Korone) a svoju znaš jako dobro?

Sabahudin

pre 4 godine

Која је то Божја казна да се родиш као Кроат? Нема горе.

BorisDe

pre 4 godine

Ti njih hlebom, oni tebe palicom po glavi. Samo da se zna, Hrvatska je najnerazvijenija zemlja u EU, svi mladi pametni beže glavom bez obzira u njihovu katoličku Nemačku i tamo stvaraju CRO-klubove. Hrvatska ne može da parira ni jednoj drugoj EU zemlji u regionu, čak ih je i Slovenija pobedila po standardu i jačini plata. Slovenci npr. se nisu bavili ustašlukom več sa tim, kako da poboljšaju sebi i svojoj deci život, standard, plate, budučnost. Hrvatska je u stvari dno-dna EU a primljena u EU pre Srbije samo zato, jer ih vole njihove katoličke zemlje.

zora

pre 4 godine

Strasno je kako se ovaj narod hrani mrznjom. Jad i beda.

Sabahudin

pre 4 godine

Који народ? Мислиш на србе католичке вере?!

surovi

pre 4 godine

Što su izbori bliži, zveri su sve nervoznije !!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija