• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2020

12:15

PROCURIO SNIMAK! MILO PLAĆA ZA IZAZIVANjE NEREDA! Otkriveno kako DPS daje novac za pravljenje haosa večeras na skupu Podgorici (VIDEO)

Balkan

PROCURIO SNIMAK! MILO PLAĆA ZA IZAZIVANjE NEREDA! Otkriveno kako DPS daje novac za pravljenje haosa večeras na skupu Podgorici (VIDEO)

Podeli vest

Prava Crna Gora objavljuje snimak urađen pre dva dana u Podgorici iz koga se vidi, a na osnovu razgovora sa čovekom sa snimka, da DPS plaća, i to po ceni od 200 evra, usluge izazivanja nereda i provokacija na takozvanom "patriotskom" skupu

Iz snimka se takođe čuje da je DPS otkupljivao lične karte u iznosu od 50 evra uoči parlamentarnih izbora.

LIJTE KIŠE, HLADNE VODE, MILO ODE! Milovci u kafani "oplakuju" pad režima (VIDEO)

ZDRAVKA SAM JEDVA UBEDIO DA UĐE U POLITIKU! Daka Davidović o pobedi nad režimom u Crnoj Gori!

Kako navodi Prava Crna Gora u Podgorici se sprema operacija kriminogenih grupa, kontrolisanih od strane odlazećeg režima, koja bi po tom planu trebala da se završi incidentima.

Operativna saznanja koja poseduju građani već danima kruže društvenim mrežama, pa postoje informacije da je u samo u Nikšiću izrađeno 300 drvenih palica za ove ljude, da je iz Hrvatske dovedeno i isplaćeno najmanje 50 huligana, a da su angažovana i bezbedonosno interesantna lica iz BiH, da su štampane trobojke i majice koalicije "Za budućnost Crne Gore" za ove osobe, kako bi neredi poslužili za destabilizaciju zemlje, a u interesu odlazećeg režima koji je u panici.

Uprkos tome, što su čak i fotografije nekih organizatora izašle u javnost, Uprava policije ne preduzima ništa.

Prava Crna gora zahteva od Uprave policije da hitno identifikuje, locira i uhapsi osobe koje se bave ovim kriminalnim radnjama, te da istraži plan izazivanja nereda i nasilne promene demokratski izabrane vlasti, te da na navedene okolnosti u najmanju ruku ispita bezbedonosno interesantna lica za koja se sumnja da su upletena u navedeni plan.

Foto: printskrin

Marko Milačić Prava Crna Gora

Skup u Podgorici predstavlja skup visokog rizika, te strogo preporučujemo građanima da ne nasedaju na pozive organizatora i da rasplet sačekaju u svojim domovima ili na bezbednom mestu, obzirom da se u ovom trenutku ne mogu osloniti na zakonito postupanje i ispunjavanje služebenih obaveza Uprave policije i drugih službi bezbednosti pod kontrolom kriminogenih grupa i visokopozicioniranih tajkuna i pojedinaca, navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Zabrinutim građanima je potpuno jasno da je ovo zloupotreba bezbedonosnog vakuuma koji se stvorio do primopredaje vlasti. Nema sumnje da će se smena režima izvršena na izborima, neminovno dovršiti kroz institucije u narednim danima i nedeljama, podseća Prava Crna Gora i dodaje: Konstituisanje nove vlasti, zahvaljujući zrelosti i smirenosti nove parlamentarne većine, ide potpuno po planu, i svi građani Crne Gore mogu i trebaju da budu rasterećeni. Mandat za izgradnju demokratskog društva koji smo dobili od građana ispunićemo u potpunosti: odgovorno, zrelo, mudro i odlučno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija