• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti.rs

06.09.2020

10:36

ZDRAVKA SAM JEDVA UBEDIO DA UĐE U POLITIKU! Daka Davidović o pobedi nad režimom u Crnoj Gori!

Balkan

ZDRAVKA SAM JEDVA UBEDIO DA UĐE U POLITIKU! Daka Davidović o pobedi nad režimom u Crnoj Gori!

Podeli vest

Crna Gora je konačno dočekala slobodu. Posle mnogo godina i decenija lutanja, ona se 30. avgusta pobedom opozicije vratila sebi. Put u budućnost vodiće preko davno utabanih staza kojima su hodile naše umne glave - Sveti Petar Cetinjski, Sveti Petar Drugi Lovćenski Tajnovidac, Sveti Vasilije Ostroški i Sveti Jovan Vladimir. Siguran sam da će novi ljudi ubrizgati novu krv i obezbediti da Crna Gora profunkcioniše.

Ovako razgovor počinje Miodrag Davidović Daka, nikšićki biznismen i veliki dobrotvor Srpske pravoslavne crkve i dodaje:

- Koristim priliku da, prvi iz nove vlasti, pozovem građane Srbije da dogodine ne traže drugu turističku destinaciju. Crna Gora će na najbolji način dočekati svakog čestitog čoveka, a posebno našu braću Srbe.

KO TAKNE DRITANA, UDARIO JE NA MENE I MOJU PORODICU! Milačić o Abazoviću: On nije najslabija karika, držimo se kao jedno!

DRITAN ODGOVORIO AMBASADORU CG U PRIŠTINI! Posle ovih reči Milovom činovniku neće pasti na pamet da deli "prijateljske" savete!

Upravo je Davidović "krivac" što se na čelu jedne od tri pobedničke opozicione liste našao ugledni univerzitetski profesor Zdravko Krivokapić:

- Krivokapić se nikada nije bavio politikom, ali je on čovek koji čitav život živi na principima četiri jevanđelja. On potiče iz jedne od najuglednijih crnogorskih porodica, direktni je potomak jednog od najvećih junaka Crne Gore, Miloša Krivokapića. Iz istog krila je i jedan od najuglednijih sveštenika u SPC, nedavno počivši Momčilo Krivokapić iz Kotora.

Foto: Printskrin/Youtube/Sputnjik

Davidović dodaje da već dugo poznaje Zdravka Krivokapića i da je imao privilegiju da su u isto vreme studirali, živeli u Studentskom domu i provodili najlepše studentske dane.

- Kada je veliki broj lidera opozicije vodeću ulogu prepustio Zdravku Krivokapiću, to je bio signal da će se desiti čudo u Crnoj Gori. Dugo sam razmišljao ko bi mogao da ponese listu svih opozicionih partija i da istovremeno bude autoritativan na političkoj sceni, ali i osveženje za biračko telo. Setio sam se da ne možemo naći boljeg, čestitijeg čoveka od Zdravka Krivokapića.

Na pitanje ko je uspeo da ubedi Krivokapića da upliva u vode politike, Davidović kaže da je to bio on i da su razgovori trajali prilično dugo.

Atentat na Davidovića

Davidović kaže i da ima saznanja da su nadležne službe privele kraju slučaj atentata na njega i episkopa Joanikija i da će vrlo brzo imati punu informaciju oko tog događaja.

- Atentat u Beogradu je bio izvanredno isplaniran. Neoprezno smo se episkop Joanikije i ja dogovarali oko susreta preko otvorene linije i precizirali gde ćemo se naći. Na taj način olakšali smo posao onima koji su kasnije pucali na mene i vladiku. Za mene uopšte nije važno ko je pucao, već ko je to naredio - dodaje Davidović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straja

pre 3 godine

Ne volim Mila,blago receno!!...ali za Srbiju bilo bolje da je ostao na vlasti.Mnogi su toga svesni.....ali eto cute!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija