• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.04.2021

14:25

UHAPŠENE KOMITE koje su pretukle pripadnike VOJSKE CG!

Balkan

UHAPŠENE KOMITE koje su pretukle pripadnike VOJSKE CG!

Podeli vest

Nikšićani G.N. (40) i Ž.T. (28) uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak, tokom blokade magistralnog puta Podgorica - Nikšić, u tuči povredili dva pripadnika Vojske Crne Gore i jednog policajca

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, nikšićka policija je 8. aprila, kao i do sada, sprovodila mere Ministarstva zdravlja u cilju sprečavanja širenja virusa kovid-19, a policijski službenici su na kontrolnom punktu u mestu Bogetići licima koja su se uputila ka izlazu iz grada kontrolisali potvrde izdate od strane poslodavca.

Navedeno je da su lica koja nisu ispunjavala propisane uslove i nisu imala navedena dokumenta organizovala blokadu magistralnog puta Nikšić - Podgorica. U koloni se, zbog blokade, zaustavio se i službeni autobus koji je prevozio pripadnike Vojske Crne Gore, koji su se vraćali sa radnog angažovanja iz Podgorice u Nikšić.

Nedugo zatim došlo je do incindenta u kojem su lakše povređena dva pripadnika Vojske Crne Gore i jedan policijski službenik koji je pokušao da spreči incindent, a dalji sukob sprečili su policijski službenici Centra bezbednosti Nikšić, navedeno je u saopštenju.

O događajima je obavešteno Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću radi utvrđivanja da li u radnjama kako organizatora, tako i učesnika blokade, kao i aktera incidenta ometanja kretanja službenog vozila u kojem su se nalazile štićene ličnosti, ima elemenata krivične ili prekršajne odgovornosti, o čemu će javnost biti informisana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija