• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

05.05.2021

13:59

KOMŠIĆ IZVREĐAO DODIKA KAO NIKOGA! Ovakve reči se ne pamte, nepriznati hrvatski predstavnik definitivno izgubio kompas, Dodik mu neće ostati dužan!

Balkan

KOMŠIĆ IZVREĐAO DODIKA KAO NIKOGA! Ovakve reči se ne pamte, nepriznati hrvatski predstavnik definitivno izgubio kompas, Dodik mu neće ostati dužan!

Podeli vest

Hrvatski član Predsednistva BiH izabran glasovima Bošnjaka Željko Komšić nazvao je danas svog srpskog kolegu Milorada Dodika "lokalnim kabadahijom" i "zločestim, inteligentnim detetom koje pomiče granicu"

Komentarišući inicijativu Narodne skupštine RS "o mogućim rešenjima za BiH" uz pravo na "samoopredeljenje", Komšić je primetio da je predizborna kampanja počela prerano.

- Sve to što (Dodikov) NSRS radi, znaju da je nemoguće doći do toga što zagovaraju - rekao je Komšić i dodao da je reč od pretkampanji, koja je malo ranije počela nego što je to uobičajeno.

O pretnjama koje se spominju u poslednje vreme i non-pejperima, kazao je “da nema ništa od toga i da nikome nije do sukoba”.

Komentarišući Dodikove izjave o mirnom razlazu, Komšić je rekao:

- S Miloradom Dodikom to ovako izgleda: kao žestok čovek kada priča na našem nivou. On tačno zna kome sme, a kome ne sme šta da kaže. To je kao zločesto, inteligentno dete koje pomiče granicu. Pitajte kako reaguje kada neko stigne iz višeg položaja iz Vašingtona ili Brisela - naveo je Komšić.

Kazao je da danas imaju sastanak sa ministrom Turske i tvrdi da Dodik neće smeti da pomene "mirno razilaženje".
Dodik je lokalno jak, dok ne dođu veliki

- On (Dodik) je kadabahija, bahat i jak, ali na lokalnom niovu. Kada dođu veliki ''ovolišni je" - rekao je Komšić pokazujući rukama.

Tvrdi da se više puta u svom životu u to uverio. Tako je, kaže, bilo s programom reformi, NATO-om, vežbama…

- Nije on toliko naivan da ne zna onu narodnu ''da se s rogatim ne vredi bosti'' - zaključio je Komšić, prenela je sarajevska N1 tv.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 2 godine

N8je to "nepriznati hrvat",to je izabrani hrvat a ko ce ga priznati ili ne,boli ga...penis :) Drugo,to je dobitnik najvišeg vojnog,ratnog priznanja ZLATNI LJILJAN,od kojeg su se četnici ,od straha kenjali u gaće do vrata...Niste primjetili da Mile Ronhil dobro pazi kad govori s njim i o njemu???!!! ha ha ha Željko je Kralj!!!!

Mapko

pre 2 godine

Zagor, al su se Srbi ukenjali, majko moja, koju drogu konzumiras, molim te. A koga briga sto je dobio islamisticki teroristicki "ljiljan", iskreno koga briga, si ti svestan da tu tvoju nebuloznu pricu ovde, na ovom portalu je nama jako smesno, izgledas kao neki patetican tip. Pazi Srbi se uplasili Komsica, bivseg Srbina, hahahaha. Zagor, kad te molim probudi se i pravac ludnicu, tamo ces dobiti pravo lecenje. Komsic je folirant i cirkusant, nista drugo, em nece spreciti raspad BiH, kao sto niko nije mogao spreciti raspad Jugoslavije, SSSR, CehoSlovacku, a nekada niko nije uopste mogao spreciti raspada Austro-Ugarske, koja je vekovima postojala i nestala kao da nikad nije ni postojala. Zagoru, ti i tvoji drugi zivite u paralelan bolestan svet vasih prljavih mozgova, davno su prosle 90 godine, vise niko nece ginuti za Bosnjake iz BiH, niko, kao sto vise niko nece ginuti za Albance. Ali sta ja imam da objasnim proste cinjenice sa vestackom narodima koji ne znaju nista o istoriju.

Pero

pre 2 godine

Znate li što je jedino u Komšiću hrvatsko? Metak HVO-a

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima
Istraga u toku

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca starosti 60, 54 i 42 godine, kao i protiv četrdesetosmogodišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

30.04.2024

15:20

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija