• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/slobodna dalmacija

12.06.2021

14:57

PAR IZ SRBIJE NAPADNUT U SPLITU! Incident na plaži, policija izašla na lice mesta!

Pixabay

Balkan

PAR IZ SRBIJE NAPADNUT U SPLITU! Incident na plaži, policija izašla na lice mesta!

Podeli vest

Nepoznati napadaći u noći s petka na subotu na splitskoj plaži Ovčice nasrnuli su na dvoje srpskih državljana, 25-godišnjaka i 26-godišnjakinju

Kako saznaje Slobodna Dalmacija iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pola sata iza ponoći primljena je dojava da je nekoliko osoba fizički napalo dvoje inostranih gostiju koje su policajci i zatekli na Ovčicama nakon izlaska na teren.

Prema istom izvoru, muškarcu je bila ponuđena lekarska pomoć koju je odbio. Devojka nije imala vidljive povrede.

U toku je istraga.

Na istoj plaži, dan ranije, 40 minuta iza ponoći dogodio se još jedan fizički sukob. Potukli su se 23-godišnji Francuz i 23-godišnji hrvatski državljanin, a u Splitu se dogodio još jedan napad, u kome su stradali Rus i Ukrajinac.

Kako piše Slobodna Dalmacija, huligani su u centru grada, u Marmontovoj ulici, napali košarkaše, budući da su im zasmetali dresovi ruske reprezentacije. Policija je otkrila i krivično prijavila maloletnika, koji je odranije poznat policiji po nasilništvu, zbog krivičnog dela izazivanja nereda iz mržnje, za šta je predviđena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

... и шта су тражили тамо... добили су и мало колико су заслужили. Од толиког цивилизованог света и туристичких дестинација, они су одабрали усташку крватску и буђави сплит (све малим словима)...

Dalibor

pre 2 godine

Samo se čudim, koliko puta meni ovde i na ostalim portalima nisu objavili komentar, a ovakva glupost i grozota sa tvoje strane je dopuštena, jel'? Da nisi možda ti Vučićeviću?!

Drakula

pre 2 godine

Da to je ta razpika ,ovde kad se vide neke zg table auta i to,kratko se konstatuje,neka vukojebina,seljanija i toliko dugo moze paznju da zadrzi,a ovaj slucaj je vec davno prepoznata vrednost evropske unije,samo se reflektuje od glave do u ovom slucaju guznjeg creva,tu je neki zavrsetak tih njihovih varvarskih prostora.

maks

pre 1 godinu

I ti bi u Split jadna BEDO, ITEKAKO, samo da možeš. Jer o ničem drugom i ne razmišljaš nego o Hrvatskoj 24sata dnevno. Kao i čitav tvoj pašaluk uostalom. Ali NE možeš. Jer nemaš love a ni muda za Split, i to je izjeda živog. Osim ako ne predaš molbu za čistača WCa. Puno je novih hotela, kampova i sl.....dakle i puno WCa. Ali sve da i dođeš bit češ manji od makovog zrna tiši od mrava. I JAKO dobro češ paziti ŠTA, GDJE i koliko glasno pričaš. Problem je samo to što čak i da bi nam bili sluge, morate prvo poslati MOLBU.

milovan

pre 2 godine

Sto se vi palite sto ih je netko napao u Splitu.?? Oni su znali gde idu,i bas hoce u Split.I dobili su sto su trazili. Isto kada netko ide u rat.Svasta se moze dogoditi i moras biti spreman na to. Tako i oni.Hoce Split,imaju Split. Sta je tu moj problem.??

Lola

pre 2 godine

1973 godine, moja teta s drustvom u Omisu. Mestani sa velikim krstovima (tada krst nije bio bas popularan privjesak) oko vrata, i nesto im smetalo pa rekose; dolazicete vi nama s pasosima. Pametnom dosta.

Dragacevac

pre 2 godine

Ama svaka ti je 100% Ja bi cak na penalio kad se vrate za Srbiju recimo jedna kazna 200evra,Samo sto su bili u Hrvatsku Nece Srbin nikada da se nauci mnogo smo lud i bolestan narod. Eto licno sam ja, nisam bio u Hrvatsku od 91god i ako imam rodjaci tamo i u Sloveniju To je moj licni stav da ja moram svaki minut i korak da mislim da me copor satanisticki Hrvati iz vukojebinje da mene ili dete napadnu

Michael

pre 2 godine

Такоим треба шта траже? У земљи дивљака????. Понижавате своја цветна поља и воћњаке ,Дунав,Саву,троМоравље и прелепе зелене Планине, на палми не рађа јабука,са прљавог Јадрана се непије вода много су је посолили ,,бранитељи,,. Поздрав са флориде.

Nemanja

pre 2 godine

Tako i treba. Kad se prave pametni i tamo idu onda nek ih napadnu!!!

Baki

pre 2 godine

I treba da dobiju po nosu !!! Šta su tražili kod ustaša , ne samo oni nego i svi srbi koji idu tamo . Isto tako treba da prođu i glupi biznismeni još gluplji nazovi estradni umetnici naj gluplji građani Srbije .

jura

pre 2 godine

Kako li su samo znali da su iz Srbije u pola jedan iza ponoći...tko je tad normalan vani i to u Splitu?

vojislav

pre 2 godine

stvarno nemogu da razumem vise tu mrznju,hajde da je bio neki stariji covek koji je mozda bio u ratu ali napasti dvoje mledi koji neznaju sta je mrznja,dokle vise ,dokle ce vise nasa drzava da cuti ,zasto se neoglasi sada predsednik i nenapadne malo hrvatskog predsednika,kada je nas srbin napao amerikanca drzava mu je izkesirala 1 milion eura ,sta bi srbija trebala da trazi za ovo dvoje mladi,, ljudi savet vam dajem nemojte puniti hrvatski budzet i ici na njihovo more,verujte mi da cete bolje proci u grcku,albaniju i tursku i bolje docekani verujte mi,hrvatska je proslost oni su to sto jesu i nikada se nece promeniti

Dusan

pre 2 godine

Мене никада нису напали У Хрватској на мору. Знате зашто? Зато што не идем у Хрватску на море.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija