• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2021

14:36

VIDI TI NJIH, PRAVDAJU SE SRBIMA... POKUPITE SE I IDITE U SRBIJU, PA TAMO ŽIVITE! Koljač Naser Orić napao Sadika Hasanovića i njegovu majku!

Printscreen You Tube

Balkan

VIDI TI NJIH, PRAVDAJU SE SRBIMA... POKUPITE SE I IDITE U SRBIJU, PA TAMO ŽIVITE! Koljač Naser Orić napao Sadika Hasanovića i njegovu majku!

Podeli vest

Ratni zločinac Naser Orić ponovo se oglasio povodom slučaja pevača Sadika Hasanovića. Ovog puta oštro je napao Sadikovu majku zato što je izjavila da sina nije učila da peva pesme i Oriću i zločinu u Kravici

 

Juče je novinarska ekipa iz Srbije posetila Sadika Hasanovića u njegovom Srebreniku, gde im je majka ovog finaliste "Zvezda Granda" rekla da svoje dete nije učila da peva takve pesme.

To je iznerviralo Nasera Orića:

- Znajući mu oca i majku, žalosno je da se ograđuju da nisu oni dete naučili. Evo ovo ću javno reći, juče je kod njih bila srbijanska novinarka, zamislite njegove majke kad kaže "nismo mi njega to naučili, to peva cela Bosna". Ma kome se ti pravdaš? Oni i dalje pokušavaju da se pravdaju Srbima, onda treba lepo da se pokupe i odu u Srbiju i tamo da žive, ako im je tamo bolje - rekao je Orić.

Podsetimo, Orić je prethodno izjavio da ne zna o kakvom klanju pričaju srpski mediji.

- U pesmi koja se spominje nema nikakvog klanja niti ičega sličnog. To je pesma o bici za Kravicu i ona govori o hrabrosti vojnika (tzv.) armije BiH. Pa samo neka pročitaju haške presude i sve će im biti jasno - tvrdi Naser Orić.

Podsećamo, teroristi tzv. armije BiH izvršile su stravične zločine u Kravici za Božić 1993. godine. Tada su Orićevi koljači masakrirali 49 stanovnika tog srpskog sela nadomak Bratunca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
samopostovanje

pre 2 godine

u pravu je naser oric...ni jedan sud nikad nije... niti hoce ikog osuditi za ubijanje srba...dzaferovic je bio nadredjen vojnicima koji su na vogosci odsjekli 93 glave zarobljenim srbima...znate kako je zavrsio dzaferovic?....kao predsjednik bosnjaka u bih...

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Шта, овај неписмени касапин још жив?!

dera

pre 2 godine

Naseru , ti si klao i tako postao inspiracija za tu pesmu , to je cinjenica . A cinjenica je i da si se dobrog hleba najeo u Srbiji , kao i da ti na tavanu jos uvek stoji ikona (za svaki slucaj) . Nisi covek , sta ces.

Miki

pre 2 godine

Naser je bio licni telohranitelj Slobodana Milosevica!

milankukic

pre 2 godine

Naseru imam poruku za tebe zasto ti nebi dosao u Sbiju pa pozvao u goste njih ajde bajo njih niko nece dirati jer Srbi nisu kao ti

Hag

pre 2 godine

Gdje piše da je Orić ratni zločinac???!!! Medjunarodni krivični sud u Hagu je oslobodio Orića bilo kakve odgovornosti,za razliku od stotina pravoslavnih terorista osudjenih za genocid i najstrašnije ratne zločine.Prema tome te Srpske mitove snimljene uz logorsku vatru i gusle,srbi mogu samo guslaju sami se obzirom da cijeli svijet poznaje istinu i činjenice.Takodje treba pomenuti srbima da se Orić sam prijavio u Hagu za razliku od pravoslavnih terorista koji su godinama se krili po mišjim rupama i glumili seoske tetke.

Seki

pre 2 godine

Ljudi to im je samo fora kao Naser napada sada njih, sve je to smisljeno ne nasedajte na takve stvari, po meni momak jednostavno ne moze da peva u Srbiji, ali velikodusno ce ga prihvatiti u Hrvatskoj pogotovo ako ima zajednicki koncert sa Tomsonom, i eto mu opet lake zarade.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija