• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

18.08.2021

14:54

Gradonačelnik Nikšića u tužilaštvu zbog Srebrenice! Počeo obračun sa Srbima, ovako izgleda sramna rezolucija na delu!

Tanjug

Balkan

Gradonačelnik Nikšića u tužilaštvu zbog Srebrenice! Počeo obračun sa Srbima, ovako izgleda sramna rezolucija na delu!

Podeli vest

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević saslušan je danas u Višem tužilaštvu zbog svog stava koji je izneo u vezi sa Srebrenicom

„Bio sam u Višem državnom tužilaštvu da dam izjavu povodom krivične prijave DPS-a kojom sam optužen za negiranje navodnog genocida u Srebrenici. Sada je jasno da je DPS Rezoluciju u parlamentu Crne Gore glasao da bi se sa svojim saveznicima kroz nju obračunavao sa svojim političkim protivnicima i srpskim narodom u Crnoj Gori i regionu. Vidimo da postoje pokušaji isleđivanja mojih sunarodnika i u regionu i jasno je da je ovo deo šire akcije protiv naroda kom pripadam. Sve ovo se dešava a da pritom za 400.000 proteranih Srba iz Hrvatske i 200.000 proteranih Srba iz Sarajeva, kao i za neprebrojane hiljade pobijenih Srba u tom ratu nema nikakve pravde, niti su zločinci kažnjeni“ ,rekao je Kovačević.

On je dodao da su „u pravosudnom smislu ovi događaji ili prećutani, ili su vinovnici oslobođeni pred „sudovima“. Ako tu imamo nejednak odnos onda je sve jasno“.

„Tako će biti jasno da, ako otpočnu proces protiv mene, da se to radi po političkoj osnovi u sklopu obračuna sa srpskom narodom koji je, kao što vidimo, otpočeo Rezolucijom koja je doneta u junu“, saopštio je Marko Kovačević u izjavi za Borbu po izlasku iz tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Antifa

pre 2 godine

Crna Gora (Milo) je platila odštetu za svih 220 hrvatskih logoraša, svakome po10-15.000 E. A za tužbu Srbiji sprema se oko 30.000 hrvatskih logoraša, koje su tokom rata 90ih izvukli iz Hrvatske i odveli u logore u Srbiju... sve će se to rešiti na sudu(Milo bi trebao biti svedok). Neće tu nikada biti mira sve dok se neće prebrojati zrtve u Jasenovcu, sa Međunarodnom komisijom i savremenom forenzikom i DNK analizom utvrditi ko su i šta su i kako su umirali, da li od gladi ili bolesti ili od noža i metka i utvrdito konačan broj jednom za sva vremena. Na kraju i doneti Zakon o kažnjavanju negiranja i umanjivanja ili preuveličavanja brojki tog genocida i tako puniti državnu kasu od bolesnika....KAKO NEKO MOŽE BITI PROTIV TOGA I ZAŠTO? Srpski genocid 90ih se ne sme negirati, to je ko da opet ubijate žrtve! Evropa treba da uvede sankcije Srbiji ko one 90ih, da traju sve dok ne donese Zakon o kažnjavanju negiranja srpskog genocida. To bi pre svega bilo humano, a i sprečilo bi se ovo sustavno širenje mržnje...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija