• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

22.08.2021

11:47

SAMO DA NE PADNE KRV! "KOMITE" PROBILE POLICIJSKU BLOKADU! Milove pristalice krenule na Cetinjski manastir - NEĆE DOZVOLITI USTOLIČENJE JOANIKIJA!

Balkan

SAMO DA NE PADNE KRV! "KOMITE" PROBILE POLICIJSKU BLOKADU! Milove pristalice krenule na Cetinjski manastir - NEĆE DOZVOLITI USTOLIČENJE JOANIKIJA!

Podeli vest

Takozvane "komite" i pristalice DPS su prbobili blokadu koju je policija postavila na putu Podgorica-Cetinje

Crnogorska policija postavila je kontrolni punkt na putu Podgorica - Cetinje kod mesta Barutana, kako bi kontrolisali sve koji dolaze na tzv. "patriotski" skup koji ima za cilj da spreči ustoličenje mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Podsetimo, ustoličenje novog mitropolita crnogorskog-primorskog Joanikija u njegovom istorijskom sedištu - Cetinjskom manastiru, kome će prisustvovati i patrijarh Porfirije, izazvala je erupciju neocrnogorskog nacionalizma, ali i otvorenih pretnji kako Crkvi i vernicima, tako i državnim vlastima u Crnoj Gori.

(VIDEO) SRBIJA PRAVI NOVOG ORLA, ORUŽJE I SISTEMI KOJ ĆE DOBITI JURIŠNIK BIĆE BRUTALANI! Sve je delo naše pameti... BILO JE I VREME!

U ekstremističkim krugovima, takozvanim komitama, koji mobilišu sve svoje propagandne mehanizme, ovaj događaj boji se isključivo nacionalno, a intonira se kao još jedan navodni udar na samostalnost Crne Gore i duhovnost Crnogoraca. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Odavno je trebalo skloniti svetinje iz manastira ovo organizuju strane službe da ukradu ruku jovana krstitelja!

sns

pre 2 godine

Ostavite Crnu Goru na miru, ne mešajte se u politiku druge samostalne države!!!

Millle

pre 2 godine

Pravoslavne Bajadere probile blokadu policije. Ili se blokada sama sklonila Bajaderama.

milankukic

pre 2 godine

trebaa reći pravu istinu to su Milovi kriminalci koje on placa jos od odvajanja od Srbije jer se zna da to nije bio pošten referendum drugo ZAPADNA bagra to finansira jer zna dda nece moci bar sa te strane da napadne Srbiju

sns

pre 2 godine

Jeste li vi ljudi normalni, kakvi napadi na Srbiju? Svet planira put na Mars, proizvodnju električnih automobila, smanjenje zagađenja planete Zemlje, a Srbi razmišljaju ko će da ih napadne!!!!

Predragm

pre 2 godine

Oterajte Crnogorci te Srbe. Vi nemate rezervnu domovinu a Srbi jedva cekaju da budu proterani u Beograd ko ovi prekodrinci koji vas huskaju na rat.

laki

pre 2 godine

Od svega sto se danas vjdelo na Cetinju bila je parada kriminalaca kojima je zabranjen ulazak u Srbiju. To su Milovi Kavcani koji su se krili iza crnogorskih zastava. Sramota nevidjena.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Када географски појам постане "народ", провизоријум "држава", а "цркву" "региструјете" у полицијској станици у Тузима, добијате тројство ништавила: црногорце, црну гору и сатанистичку творевину "цпц". Што би рекли, од *ована се пита не прави!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija