• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.12.2021

13:35

HRVATI U UKRAJINI DRŽE RUSE NA NIŠANU! Hrvatski NATO kontingent u pripravnosti u blizini ruskih granica - ništa čudno, i dedovi su im sa Hitlerom jurišali na Staljingrad!

Reuters

Balkan

HRVATI U UKRAJINI DRŽE RUSE NA NIŠANU! Hrvatski NATO kontingent u pripravnosti u blizini ruskih granica - ništa čudno, i dedovi su im sa Hitlerom jurišali na Staljingrad!

Podeli vest

NATO savez prvi je put vojno reagovao na eskalaciju krize na granici Ukrajine i Rusije povećavajući stepen operativne pripravnosti Snaga za brzo delovanje (NRF), što će omogućiti brže raspoređivanje snaga za brzi odgovor u krizno područje u slučaju potrebe

Jasno je da ni ova kampanja protiv Rusije neće proći bez hrvatskih vojnika koji su se rado prihvatili puške i staviti Ruse na nišan, baš kao i njihovi fašistički preci koji su 1943. pod Hitlerovom komandom jurišali na Staljingrad.

Inače, vest o angažovanju hrvatske vojske u Ukrajini sa ponosom je objavio zagrebački Večernji list. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera pravda

pre 2 godine

Njihovi dedovi su se izvukli ne kažnjeno, ovog puta neće. Živi bili pa videli.

maks

pre 2 godine

I vi ste se iz OLUJE izvukli nekažnjeno. Jer se nije pitalo NAS, Hrvatsku vojsku, nego politiku. Drugi put nečete. Živi bili pa vidjeli. Ni mačka vam živa neče ostati.

Ljuba

pre 1 godinu

Xedovi i ocevi su se izvukli, ali ovi nece taman ce lepo da ih vrate u sanducima.

Goran

pre 1 godinu

@Ljuba Hrvatska je članica NATO-a pa bi bilo kakav napad na te vojnike bio napad na Nato savez a to nebii bilo pametno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija