• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2022

15:18

MEDOJEVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE, AKO JE OVO TAČNO... "Sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu informaciju u vezi zaplene 1,5 tona kokaina!"

Printskrin Facebook/DF

Balkan

MEDOJEVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE, AKO JE OVO TAČNO... "Sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu informaciju u vezi zaplene 1,5 tona kokaina!"

Podeli vest

Lider PZP-a Nebojša Medojević izjavio je da osnovano sumnja da je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović lično prosledio narko kartelu informaciju oko zaplene 1,5 tona kokaina i na taj način spasio hapšenja najmanje 50 članova narko kartela kojem je bila namenjena roba

Abazović je, navodi Medojević, imao informacije od međunarodnih partnera za akciju zaplene 1.500 kg kokaina u pošiljci banana.

 - Neko je tu informaciju prosledio narko kartelu iz Crne Gore i tako spasio hapšenja najmanje 50 vođa i članova narko kartela čija je roba bila. Osnovano sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu tu informaciju i da mu kartel za tu veoma vrednu informaciju nije ostao dužan. Dritan je i lično pogurao odluke Vlade kojima se podstiče i intezivira šverc cigareta preko Luke Bar. I za takve odluke šverceri cigareta mu nisu ostali dužni! - napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu i dodao:

- Izgleda da je Dritanu i njegovim nalogodavcima iz Vijesti, novac od droge i cigareta važniji od EU i NATO. Ključna logistička ekipa za koaliciju URE i DPS je okupljena oko Atlantskog saveza u Crnoj Gori koga vodi saradnik ANB-a Savo Kentera. Milica Pejanović-Đurišić, Ranko Krivokapić i Željko Ivanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija