• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

11.01.2022

10:57

CREVA I UTROBE VISE PO GRANAMA...NEKO UBIJA OVCE, A POTOM RADI NEŠTO JEZIVO! Seljaci u okolini Pule u strahu, "OVO JE ČIN BOLESNE OSOBE"

Balkan

CREVA I UTROBE VISE PO GRANAMA...NEKO UBIJA OVCE, A POTOM RADI NEŠTO JEZIVO! Seljaci u okolini Pule u strahu, "OVO JE ČIN BOLESNE OSOBE"

Podeli vest

Hrvatska policija još od septembra istražuje neuobičajenu pojavu da neko u selu Šikići kod Pule ubija ovce, a organe ubijenih životinja veša o obližnja stabla

Prvu lešinu u septembru prošle godine pronašao je suprug Dragice Žufić, a zagrebački RTL preneo je da strah ne izaziva samo leš životinje, već, kažu, dodatnu jezu u celu priču unele su obešene životinjske utrobe.

"Imam unučad koji isto šetaju sa mnom, prvo nije lepo, kad oni to vide svojim očima to je prestrašno, kao drugo i psi to vuku i zaprljaju se, prenosi se zaraza", ispričala je Dragica.

Odmah je pozvala nadležne veterinare, inspektore, higijeničare i lovce. Oni tvrde da ovako nešto još nisu videli. Željko Župčić, predsednik Lovačkog društva Istra rekao je za RTL da to sa lovom nema nikakve veze.

"Ne znam šta bih rekao na ovaj slučaj. Ovo je zaista čin jedne bolesne osobe“, rekao je Župčić, preneo je hrvatski portal Index.

Slučaj je komentarisao i psihijatar, koji kaže da dok je počinitej nepoznat i nisu poznati njegovi motivi to, ističe, svakako nije prikladan način ostavljanja poruke, bilo kome osim ako se ne želi da ta poruka izazove ono što je izazvala, a to je zgražanje i strah.

Priča se o dve moguće teorije, a to je da neko pokušava da otera susede jer su u blizini atraktivna građevinska zemljišta, a druga je, kažu, da je reč o sulodom činu bolesne osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija