• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net/Informer

23.01.2022

19:51

(FOTO/VIDEO) CRNA GORA I VEČERAS NA NOGAMA! Protesti u Podgorici, Beranama, širom države, građani poručuju: Branimo narodnu volju od 30. avgusta, UZ NAROD STALI I MINISTRI

Printskrin/Tvitwer

Balkan

(FOTO/VIDEO) CRNA GORA I VEČERAS NA NOGAMA! Protesti u Podgorici, Beranama, širom države, građani poručuju: Branimo narodnu volju od 30. avgusta, UZ NAROD STALI I MINISTRI

Podeli vest

Podgorica je na ulicama ali i gradovi i mesta širom Crne Gore. Građani su ponovo ustali da odbrane pobedu od 30. avgusta prošle godine. Priključili su im se i ministri Vesna Bratić koja pomno sluša glas naroda, kao i Jakov Milatović i Milojko Spajić

Okupljeni govore da ovo nije politički skup, ali i skandiraju "IZDAJA". Takođe, govore da će sve dati za slobodu, a slobodu nizašta

Od kad je GP URA ponudila koncept manjinske vlade, kako su kazali bez DPS i DF, krenulo je veliko nezadovoljstvo naroda, koji se svake večeri okuplja da poruči, da to nije ono za šta je većina građana glasala 30. avgusta 2020. godine.

Posebna „srdžba" upućena je osim prema GP URA i prema Socijalističkoj narodnoj partiji, koja je potpisnica memoranduma, koji je potpisan sa manjinama, i za koji se još u decembru govorilo da je nacrt „manjinske vlade".

 

 

Ministarka Vesna Bartić poručuje da je došla da podržim građane koji se osećaju izdanim i prevarenim. 

BRUTALNA LAŽ IZRAELSKOG MEDIJA, GRAJF NIJE I NEĆE REVIDIRATI IZVEŠTAJ O SREBRENICI! Za koga i zašto Harec objavljuje ovako nešto - OVO NIJE NIMALO NAIVNO!

- Ovde nismo zbog fotelja. Lopovski režim je oboren 30.8. U tom trenutku su smogli snage da Crna Gora krene pravim putem sloge i ljubavi. Ako se izborna volja izigra i ako se poželi da se pravi koalicija sa DPS onda je najpoštenije da se vrati mandat narodu - kazala je ministarka Bartić.

Ministar Milojko Spajić ističe da nije reč o političkom skupu i da ministri neće govoriti.

- Sada je vreme da narod govori. Izbori su jedino pošteno i ustavno rešenje. Ko će da sprovodi program Evropa sad - jasan je Spajić.

Želim da se izborna volja sačuva i da nastavimo da radimo svoj posao, kazao je ministar Jakov Milatović i dodao da se sada brani narodna volja od 30. avgusta. 

Narodni guslar Željko Bugarin poručio je da „kada bi se odnekud pojavio Marko Miljanov i da ga pita šta se dešava rekao bih mu da se ovde brani čojstvo i junaštvo".

(VIDEO) ŠTITIĆE I SRBIJU, RUSKI RADARSKI SISTEMI "MLEČNI PUT" - NJEMU NIŠTA NE MOŽE PROMAĆI! Velika vest za našu zemlju, ali i... NATO I AMERI MOGU SAMO DA...

On poručuje da su dobrodošli svi koji su protiv DPS i njihovih satelita. 

- Narod želi promene, a ne da se DPS vrati - kaže on.

Iz Berana su poručili da „nikada neće biti dobre Vlade, dok u njoj ne bude Srba onoliko koliko zaslužuju".

- Niko nikada mimo naroda neće moći Crnoj Gori određivati njen put…Čista obraza možemo da stanemo pred bilo koga i kažemo ono što mislimo jer smo kao narod uradili najbolje za Crnu Goru…Ovo nisu politički skupovi i bilo čija politička kampanja. Većina nas ovde nema nikakve veze sa politikom…Ove skupove smo započeli mi, slobodni građani, zato treba da se čuje prvenstveno naš glas - poručeno je između ostalog iz Berana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija