• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

30.01.2022

20:09

MILO, GLEDAŠ LI OVO?! USTAJ NARODE, GLASOVE KRADU ZA DPS VLADU! Podgorica i Crna Gora i večeras na nogama, SLOBODA SE BRANIT MORA...

Printskrin

Balkan

MILO, GLEDAŠ LI OVO?! USTAJ NARODE, GLASOVE KRADU ZA DPS VLADU! Podgorica i Crna Gora i večeras na nogama, SLOBODA SE BRANIT MORA...

Podeli vest

Više hiljada građana se i večeras okupilo ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, u znak protesta povodom najave formiranja manjinske Vlade.

Okupljeni građani su se nakon okupljanja ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja uputili centralnim gradskim ulicama u Podgorici prema Skupštini.

Upadljiv je transparent sa natpisom "USTAJ NARODE!!! GLASOVE KRADU ZA DPS VLADU!!!", ali i uzvici „Uzeo si pare, Dritane!", „Ustala je Crna Gora, sloboda se branit mora, nema izdaje!".

Uz okupljene građane su i predstavnici Ujedinjene Crne Gore, predsednik Goran Danilović, dr Vladimir Dobričanin i dr Danilo Jokić.

- Od početka pričamo istu priču, od nje ne odustajemo. Pobjeda je nažalost ugoržena, pobjeda se brani danas, a ne sutra, pobeda se brani svaki dan. Nema ovo nikakve veze sa foteljama, ni sa onima koji ih brane, ni sa onima koji na njih jurišaju, ovde je u pitanju sve ono što smo braneći svetinje na kraju sabrali 30. avgusta. Dakle, naš zadatak je da ovu bitku dobijemo, dobili smo i ranije, dobićemo ponovo, ali nije lako. Zato, pozivam ljude da poslušaju svoje srce i svoj razum, da ne slušaju druge, ako su sigurni da ima šta da se brani, da brane bez obzira ko je još u ekipi - rekao je Goran Danilović za IN4S.

 - Evo nas opet na istom mestu na ulici, gde smo dali zakletvu za Svetu Trojicu našem blaženopočivšem Mitropolitu Amfilohiju, 30. avgust je vredan dan, jako značajan branimo izbornu volju građana. Sve dok treba branićemo je, ne svoje fotelje, već izbornu volju građana - rekao je dr Danilo Jokić za IN4S.

MOSKVA PRELOMILA, OVO NIJE DOBRO! NEMA MIRA SA AMERIKOM DOK RUSIJA I KINA NE USPOSTAVE NSP! Sprema se najgori scenario?!

Ministar socijalnog staranja Milojko Spajić i večeras je sa kolegom Jakovom Milatovićem na protestima u Podgorici.

- Šteta što se uspeh ne prašta, ali moraju se nastaviti reforme. Loše je što se vraćamo ponovo u podele, formiranje nove vlade će biti dug proces. Biće dug period prilagođavanja. Mi kao država ćemo izgubiti godinu dana i mislim da je to nepotrebno - kazao je ministar Spajić.

- Sad su svi povukli ručnu i čekaju da vide kako će se sve rešiti. Privrednici su jako zabrinuti. Naši prihodi za januar su na nivou plana i to da su prihodi iz Evrope sad održivi pokazujemo u prvom mesecu. Zašto je moralo sada da se desi nama to nije jasno - dodao je ministar.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MAJKA BACILA ĆERKU (3) U KAVEZ SA MEDVEDIMA! Kamere zabeležile užas, medved odmah dotrčao do deteta i...

Oni su i prošle nedelje bili na protestu u Podgorici, a nedavno je Spajić bio i u Pljevljima. Protesti zbog najave manjinske vlade održavaju se širom Crne Gore četvrtkom i nedeljom.

- Mi nismo najavili da će se partija zvati Evropa sada, to je bilo u neformalnom razgovoru. Dabogda svi pravili partiju kao mi - ističe Spajić.

- Abazović je insistirao na eksperstkoj vladi. Prvi scenario manjinska vlada uz podršku DPS, unutar parlamentarne većine - kazao je ministar Jakov Milatović.

- Postavlja se pitanje koji problem bi ta vlada rešila koji ova nije rešila. Zašto se skreću teme sa ekonomije - objašnjava Milatović.

Takođe, prisutni su i predstavnici Demokratske Crne Gore, Momo Koprivica, Vlado Martinović, ali i Danilo Šaranović.

- Pozdravljam sve građane koje okuplja ideja slobodne Crne Gore. Ustala je Crna Gora oko odbrane Ustava, a oni imaju samo jedan cilj, da unište sve ono što je dovelo do promena - kazao je poslanik Demokrata Momo Koprivica.

AKO JE TESLA HRVAT, ONDA SU HRVATI I VOJVODA ĐUJIĆ I SIMO DUBAJIĆ I... Brutalna šamarčina Gorana Šarića za Milanovića i ekipu zbog svojatanja Srba!

- Narodni izdajnici navikli smo na vaše planove, ovaj put ćemo mi iznenaditi vas. Znamo kako se pobeđuje DPS, kriminalni klanovi i njihovi sateliti. Pobedićemo ih opet jer mi to dugujemo Crnoj Gori - poručio je Koprivica.

- I pored toga što pokušava da se da određena nacionalistička nota, govorim onima koji su preuzeli tu vrstu zadatka, ti pokušaji su unapred neuspeli - kazao je poslanik Danilo Šaranović.

- I večeras kao i do sada ćemo na evropski i moderan način protestivati protiv onih koji pokušavaju da DPS vratimo na vlast - ističe Šaranović.

- Svako ko bude uputio bilo kakvu provokaciju, znajte da je to provokator iz reda DPS, URA, i SNP - zaključio je Šaranović.

Prisutan je i predsednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija