• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SOS

14.02.2022

18:38

IZDAJA NEĆE PROĆI, SRBI, ALI I SVI KOJIMA JE STALO DO SLOBODE, SPREMAJU BLOKADU CRNE GORE! Volja naroda je svetinja, Front neće dozvoliti povratak Mila Đukanovića!

Printskrin

Balkan

IZDAJA NEĆE PROĆI, SRBI, ALI I SVI KOJIMA JE STALO DO SLOBODE, SPREMAJU BLOKADU CRNE GORE! Volja naroda je svetinja, Front neće dozvoliti povratak Mila Đukanovića!

Podeli vest

Demokratski front saopštio je danas da je intenzivirao aktivnosti, koje za cilj imaju blokadu Crne Gore, kao vaninstitucionalni model borbe protiv, kako navode, „izdaje izborne volje od 30. avgusta 2020. godine".

DF je u saopštenju ponovio da će bilo koji predstavnik srpskog naroda, koji u ovom trenutku bude ušao u vladu koju podržava DPS, biti označen kao nacionalna sramota i otpadnik, prenosi RTCG.

Čelnici DF-a obavljaju razgovore sa predsednicima opštinskih odbora kako bi ta akcija, kako kažu, „urazumila sve one koji su planirali da sklope izdajnički aranžman s DPS-om".

DF je istovremeno upozorio sve koji su se odlučili na prekrajanje izborne volje da alibi za to ne traže u, kako navode, „sramnim podmetačinama o DF-u, koje se ovih dana plasiraju na stranačkim kružocima naših još koalicionih partnera iz parlamentarne većine".

Dodaju da će svakog činioca iz postojeće parlamentarne većine, koji se bude odlučio za bilo koji vid manjinske ili koalicione saradnje s DPS-om, tretirati kao, kako navode, „običnog prevaranta i satelita Mila Đukanovića".

ŠTA SE DEŠAVA, KIJEV SELI AVIONE U SRBIJU! U UKRAJINI JE 300 SRBA, naša ambasada jasana: Očekujemo sve najboje, ALI TREBA BITI REALAN...

DF naglašava da nije niti će biti dio bilo kakvih zakulisnih dogovora sa DPS-om i da će učiniti sve da kroz vaninstitucionalno djelovanje s narodom zaustavi svaki pokušaj prevare.

- Jer, jedini dogovor, koji imamo, jeste onaj što je sklopljen s narodom, koji nam je dao podršku i poverenje. I svakom treba da bude jasno da ne postoji taj vid pritiska, niti instrukcije iz zapadnih ambasada, koje bi nas mogle prisiliti da promenimo naš stav prema sramnom paktiranju s Milom Đukanovićem, koje se najavljuje - kažu iz tog saveza.

DF navodi da optužbe da će taj savez u budućoj manjinskoj Vladi imati najmanje četiri ministra, a koja će, kako navode, biti maskirana pod firmom nekog drugog političkog subjekta koji ide s DPS-om, doživljava samo kao završnu fazu „paranoje i razuzdane političke destrukcije".

ČIME SMO ZASLUŽILI OVAKVU MRŽNJU?! MONTENEGRINI SE "RAZJARE" i na samo pominjanje SRPSKOG SVETA - TURSKI SVET IM NE SMETA, ŠTAVIŠE!

DF dodaje da je njihova spremnost za dogovor u okviru parlamentarne većine i dalje otvorena opcija i da nema razumevanja za bilo koga ko ne želi da razgovara na tu temu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 2 godine

Eh kad bismo bili ludi da vas slusamo i da bilo sta radimo da biste vi izdajnici opet dosli na vlast. Gori ste izdajnici od Mila. Mars. Krivokapic izdajnik. Bolje i Milo dok vam ne nadjemo zamenu. Nema blokade!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija