• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2022

13:21 >> 13:32

Italijanski vojni avion kruži iznad Banjaluke!

Balkan

Italijanski vojni avion kruži iznad Banjaluke!

Podeli vest

Avion italijanske vojske IAM4188 danas je napravio nekoliko krugova iznad Bosne i Hercegovine, tačnije Banjaluke

Rusi koriste svoju taktiku zastrašivanja, a Amerikanci ne sede skrštenih ruku, najbolji dokaz je  situacija sa leta Radar24, gde se letovi američkog RQ-4 Global Hawk iznad Ukrajine mogu gledati uživo svakog dana.

Kao što se može videti sa mape puta, RQ-4 Global Hawk je poleteo sa Malte i već duže vreme snima teren iznad dela Ukrajine, gde ruske snage poslednjih dana nabujaju vojne snage.

Sada je na red red dosla Bosna i Hercegovina. Avion italijanske vojske IAM4188 danas je napravilo nekoliko krugova iznad Bosne i Hercegovine, konkretno Banjaluke.

Foto: printscreen

 

Kao što se može videti na radaru leta24, avion je poleteo u 6.37 sati sa aerodroma u blizini Katanije. Napravio je nekoliko krugova iznad Banjaluke i Laktaša.

BONUS VIDEO: 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mungosha

pre 2 godine

Avionu slomicu ti krila , da ne letis ona bi tubila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija