• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.05.2022

22:35

OGLASILA SE CRNOGORSKA POLICIJA O IZVEŠTAJU EUROPOLA! Javnost će biti blagovremeno obaveštena nakon okončanja istrage

Balkan

OGLASILA SE CRNOGORSKA POLICIJA O IZVEŠTAJU EUROPOLA! Javnost će biti blagovremeno obaveštena nakon okončanja istrage

Podeli vest

Uprava policije Crne Gore saopštila je večeras da će po okončanju policijsko - tužilačke aktivnosti javnost biti obaveštena o navodima portala Libertas, koji je preneo dokument Europola

U dokumentu Europola, između ostalog, stoji da su aktivni policajci Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kavačkog kriminalnog klana.

- Podsećamo i da je rukovodstvo ove Uprave policije pouzdan partner u međunarodnoj policijskoj saradnji, što potvrđuju uspešne akcije koje apostrofiraju i relevantni izveštaji, ali i brojni drugi oblici svakodnevne komunikacije i saradnje - navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Portal Libertas piše da je dokument Europola, sa transkriptima komunikacija Lazovića i Milovića sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, Markom Miljkovicem i drugima, crnogorsko tužilaštvo i polija dobili još u julu prošle godine, ali da do dnas, nije poznato da su Lazovića i Milovića, kao ni drugi policajci pozvani na odgovornost.

Nakon što je deo podgoričkih medija preneo pisanje Libertasa, on je postao nedostupan.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

CRNA GORA RASPISALA POTERNICU ZA VOĐOM KAVAČKOG KLANA! Iako živi i "radi" u Kotoru, hapšenje Radoja Zvicera do sada tražila samo Srbija!
Hronika

CRNA GORA RASPISALA POTERNICU ZA VOĐOM KAVAČKOG KLANA! Iako živi i "radi" u Kotoru, hapšenje Radoja Zvicera do sada tražila samo Srbija!

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić dao je saglasnost Upravi policije Crne Gore za raspisivanje međunarodne poternice za okrivljenim Radojem Zvicerom i još devet okrivljenih, a zbog osnovane sumnje da su kao izvršioci ili saučesnici učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i krivično delo teško ubistvo.

25.05.2021

16:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija