• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpska info

31.05.2022

19:57

"VUČIĆA MOŽEMO SMATRATI JEDNIM OD NAJVEĆIH DRŽAVNIKA!" Lider Ujedinjene Srpske poručuje: Današnja Srbija uliva sigurnost i Republici Srpskoj!

Privatna arhiva

Balkan

"VUČIĆA MOŽEMO SMATRATI JEDNIM OD NAJVEĆIH DRŽAVNIKA!" Lider Ujedinjene Srpske poručuje: Današnja Srbija uliva sigurnost i Republici Srpskoj!

Podeli vest

U političkoj situaciji u kojoj se Srbija ali i svijet nalazi, predsednik Vučić se može smatrati jednim od trenutno najvećih državnika, jer je postigao kontakte i sa Istokom i sa Zapadom, pri tom ne stajući ni na jednu stranu osim na stranu svoje zemlje, rekao je lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić

Prema njegovim riječima, upravo se zbog toga Srbija i privredno i ekonomski uzdigla u posljednjih deset godina, jer je u centar svoje politike stavila svoje, a ne tuđe interese.

Ukoliko Srbija nastavi ovakvim kursem, kroz petnaest godina po standardu će prestići mnoge zemlje Evropske Unije – tvrdi Stevandić.

On dodaje da uspesi Srbije ne raduju baš sve njene susede.

- Stevandić dodaje da je razumljivo da se primete zli komentari i ljubomora na Srbiju i Vučića koji dolaze izvan zemlje, poput izjava hrvatskog predsednika Milanovića, ali da je neverovatno da postoje elementi unutar same Srbije koji negativno posmatraju na trenutnu poziciju Srbije i uspehe koje je postigla - smatra Stevandić.

Nenad Stevandić ocenjuje da je napredovanje i mudra politika Srbije od velike pomoći i Republici Srpskoj, na koju svi treba da se ugledaju.

Samo Srbija ima sve svetske kompanije koje nesmetano funkcionišu, a van nje su u sukobu, a to je rezultat dobrog geopolitičkog postavljanja, koje će dovesti da Srbija postane svojevrsni lider slobodnog sveta, što se vidi i na primeru država koje zbog Srbije ne žele prekršiti međunarodno pravo i priznati samorpoglašeno Kosovo. Srbija zahvaljujući svojim rezervama po prvi put stoji iza leđa svojih građana, i uliva sigurnost kako Srbiji tako i Republici Srpskoj, i da se narod neće smrzavati ili ostati bez hrane – zaključuje Stevandić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija