• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.06.2022

12:12

SRPSKA NA METI?! OFANZIVA BRITANACA U BOSNI, PUTIN IM JE TRNU U OKU! Džonson dao zeleno svetlo, evo koga London šalje, misija ima samo jedan zadatak...

Informer/Fotomontaža/Rojters

Balkan

SRPSKA NA METI?! OFANZIVA BRITANACA U BOSNI, PUTIN IM JE TRNU U OKU! Džonson dao zeleno svetlo, evo koga London šalje, misija ima samo jedan zadatak...

Podeli vest

Britanija šalje vojne stručnjake u BiH

Britanski premijer Boris Džonson saopštio je danas da će ta zemlja poslati vojne stručnjake u Bosnu i Hercegovinu, kako bi se suprotstavili ruskom uticaju i da "pojačaju misiju NATO i unaprede stabilnost i bezbednost" u zemlji.

"Ne možemo da dozvolimo da Zapadni Balkan postane još jedno igralište za ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog pogubnog pohoda. Razgorevanjem plamena secesionizma i sektaštva, Rusija nastoji da preokrene uspehe u poslednje tri decenije u Bosni i Hercegovini", naveo je britanski premijer, prenosi agencija Rojters.

Kako je rekao Džonson, London iz tog razloga pojačava podršku Bosni i Hercegovini i "odaziva se pozivu prijatelja da pomognu u zaštiti mira koji s pravom zaslužuju".



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Srebrenica je dogovorena da bi srbi bili optuženi za genocid a taj zločin počinili su alijini specijalci I britanski pripadnici sas koi su tu bili tajno stacionirani po svedočenju holandskih vojnika unprofor! Pedi ešdaun kao lord u ime engleskog plemstva organizovao je sa izetbegovićima i albancima terorističke napade na ameriku 11 og septembra pa je normalno da džonson laže optužujući i srbe i optuže za sve i svašta da bi sakrio britansku monstruoznist! Postoji presretnuti razgovor klintona I alije gde klinton traži 5000 mrtvih da bi bombardovao srbe a klintonova šef je jevrein kisindžer koi funkcioniše u okviru tajne globalne jevrejske organizacije koju predvode rotšildovi kohovi soros tito2 abrymovič.. dakle jevrei I englesko plemstvo su tvorci al kaide oni su organizovali bombardovanje ymerike da bi američku silu usmerili na svoje neprijatelje arape muslimane hrišćane. .!

ZN

pre 1 godinu

Evo još jednog špijunskog centra u BiH. Umesto "zaštite od sajber napada" biće sajber napadači, upadaće u sve informacione sisteme i nanositi štetu gde god je to moguće. Umesto "pravilnog informisanja" služiće se "dezinformisanjem", lagaće u svoju korist i praviti opšte zamešeteljstvo i služeći se intrigama i lažima huškati muslimane, hrvate i srbe jedne na druge. A za male prodanih duša ima svuda, pa i u BiH. Ionako nas sve smatraju debilima koja uživa u ovakvim igrarijama i tako dokazuje da su "nadnacija". Vekovima nam kuvaju i zakuvavaju, hoće li se napokon neko prizvati pameti, oterati tu bagru sa ovih prostora i pokušati da organizuje miran i pristojan život starosedeocima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija