• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/dan

10.09.2022

22:51

POGLEDAJTE SNIMAK EVAKUACIJE NESTALIH PARAGLAJDERISTA! Velika drama u CG, Nemac i Rus izvučeni posle 30 sati provedenih u provaliji!

Balkan

POGLEDAJTE SNIMAK EVAKUACIJE NESTALIH PARAGLAJDERISTA! Velika drama u CG, Nemac i Rus izvučeni posle 30 sati provedenih u provaliji!

Podeli vest

Nestali paraglajderisti, njemački državljanin Štefan Hajman (45) i ruski državljanin A.M. pronađeni su živi i u toku je njihovo izvlačenje, piše Dan

Oni su oko 30 sati proveli u provaliji na planini Vrsuta u nepovoljnim vremenskim uslovima sa jakom kišom i vetrom. Prema rečima Aca Vulevića iz Službe zaštite i spasavanja Bar, pronašli su ih nepunih pola sata pre ponoći na oko 100 metara od mesta gde su poleteli.

"U toku je evakuacija", obaveštava Vulević.

Vulević kaže da, iako je potraga bila prekinuta zbog lošeg vremena oko 19 časova, nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nisu našli dva čoveka i krenuo je sa kumom Draganom put vrhova Vrsute.

"Našoj sreći nema kraja, našli smo ih obojicu", ističe Vulević.

Inače, poletanja paraglajdingom sa Vrsute nemaju odobrenja. Podsetimo, oni su nestali juče prilikom spuštanja paraglajderom sa Vrsute.

Sinoć je zbog loših vremenskih uslova, kiše i magle, kako je kazao direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje Miodrag Bešović, pretraga bila znatno otežana i nije dala rezultate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija