• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

02.01.2023

15:43

(VIDEO) INCIDENT U SARAJEVU! Izbušene gume na automobilima srpskih registracija, objavljen snimak!

Printskrin Youtube/klix.ba

Balkan

(VIDEO) INCIDENT U SARAJEVU! Izbušene gume na automobilima srpskih registracija, objavljen snimak!

Podeli vest

U sarajevskoj opštini Centar za sada nepoznati počinioci izbušili su protekle noći gume na parkiranim automobilima sa registrarskim oznakama Srbije


Na automobilima, koji najverovatnije pripadaju turistima koji su u Sarajevo došli za novogodišnje praznike, probušene su sve četiri gume, prenosi RTRS.

Kako se može videti na fotografijama i videozapisima koje su portalu Klix.ba ustupili čitaoci, počinioci su ciljano bušili gume na automobilima sa srpskim registracijama.

Konkretno, radi se o dva automobila, jedan marke "volvo" beogradskih registarskih oznaka i drugom marke "dačija" sa registracijama Novog Sada.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za sarajevske medije je rečeno da niko nije podneo prijavu u vezi sa incidentom.


https://www.youtube.com/shorts/QEl2dUyWojg



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 1 godinu

Ko normalan ide jos u balijsku bosnu ili pavelicevu hrvatsku na neki odmor? Strasno!!!

Mile sumadinac

pre 1 godinu

Srbi su najbrojniji turisti u sarajevu e sad ce da bojkotujemo i da ne idemo vise u sarajevo nego te miljone kao turisti da ostavljamo u Srbiji svi kao jedan da ne idemo u Sarajevo pa neka zive od vazduha ti koji mrze Srbe.

Marko

pre 1 godinu

to rade iz zahvalnosti za vakcine vakcinisu gume na srpskim automobilima mi smo lud narod

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija