• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2023

15:05

STIGAO OBDUKCIONI NALAZ! Ovo je uzrok smrti mladog poštara Miloša Stamatovića!

facebook.com/printscreen

Balkan

STIGAO OBDUKCIONI NALAZ! Ovo je uzrok smrti mladog poštara Miloša Stamatovića!

Podeli vest

Miloš Stamatović iz Danilovgrada stradao je utapanjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici

Ovo je za Vijesti potvrdila viša tužiteljka Lepa Medenica.

Podsetimo, telo dvadesetpetogodišnjeg poštara Miloša Stamatovića pronađeno je 20. decembra u Botunu. Njegov nestanak nekoliko dana pre toga prijavile su kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smenu.

"U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaviještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela muškarca M.S., čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila uslijed utopljenja", objasnila je Medenica.

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko veštačenje - koja su u toku:

"Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu", kazala je Medenica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija