• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.01.2023

16:31

STARICA SILOVANA NA PIJACI U SARAJEVU! Policija traga za napadačem

Balkan

STARICA SILOVANA NA PIJACI U SARAJEVU! Policija traga za napadačem

Podeli vest

Policijskoj upravi Centar Sarajevo obratila se starija žena te prijavila da ju je silovao muškarac na pijaci Ciglane.

Kako se nezvanično saznaje, događaj se desio pre nekoliko dana, ali je nesrećna žena slučaj prijavila tek u petak. Reč je o baki iz Ilijaša koja na pijaci prodaje priglavke, prenosi Srpskainfo.

Da je policiji prijavljen događaj potvrdio je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP Kantona Sarajevo, prenosi Avaz.

Zaprimljena je prijava i policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo postupaju po istoj, te pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo poduzimaju mere i radnje s ciljem rasvetljavanja i dokumentovanja svih okolnosti vezanih za prijavljeni događaj s obilježem krivičnih dela “Teška krađa na naročito drzak ili naročito opasan način” i “Silovanje“. Imajući u vidu navedeno, u cilju zaštite interesa žrtve, ali i istrage, ne možemo dati bilo kakvu dodatnu ili detaljniju informaciju – kazao je Hadžiabdić.

Kako se saznaje, napadač još uvek nije uhvaćen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija