• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.01.2023

12:30

DECU OBEZBEĐUJU JAKE POLICIJSKE SNAGE! FK Zvezdara NASTAVLJA učešće na turniru u Sarajevu, poznato stanje POVREĐENOG RODITELJA!

pink.rs

Balkan

DECU OBEZBEĐUJU JAKE POLICIJSKE SNAGE! FK Zvezdara NASTAVLJA učešće na turniru u Sarajevu, poznato stanje POVREĐENOG RODITELJA!

Podeli vest

Sekretar fudbalskog kluba Zvezdara Ivan Stojimirović, rekao je danas za Tanjug da je roditelj povređen u sinoćnem incidentu u sarajevskom naselju Ilidža dobro, da su i sva deca članovi tog kluba dobro, a ekipa će nastaviti učešće na međunarodnom turniru u Sarajevu

Stojimirović je kazao da "pojačane policijske snage obezbeđuju hotel'' i da će ekipa nastavlja s takmičenjem ''pre svega zbog dece, zbog ostvarenog rezultata na terenu".

"Ne želimo da deca odu kući zbog jednog ružnog događaja, ostvarili su jedan uspeh i ne želimo da jedan ružan događaj to pokvari'', rekao je on.

Stojimirović je ocenio da je napad ''sigurno bio organizovan'', jer, kako je naveo, ako 10-15 ljudi dođe u hotel u kojem su smeštena uglavnom deca, to ne može biti spontano.

Na konstataciju da se dugo bavi trenerskim poslom i pitanje da li je i ranije doživeo slične incidente, Stojimirović je rekao da incidenata u manjoj razmeri uvek ima na utakmicama, ali da ih nikad nije doživeo na takmičenju ovog uzrasta.

Upitan da li kod roditelja sada postoji bojazan da više ne šalju decu na učestvovanje na međunarodnim turnirima, on je rekao da će i klub dobro razmisliti pre nego što odluči da li da učestvuje na nekom turniru.

''Svaki roditelj brine za svoje dete, baš kao što klub brine za svog igrača'', rekao je Stojimirović. On je naveo da je od svega najvažnije da su deca dobro.

''Zahvaljujem se svima koji su reagovali, pomogli i pružili podršku. Najbitnije je da su deca dobro, da je roditelj dobro. Želimo da mirno završimo turnir i vratimo se u Beograd'', zaključio je Stojimirović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 1 godinu

Sramota şto ste ostali. Takođe ne sramota za državu što vam je dala mogućnkst da ostanete.

Realista

pre 1 godinu

Taj narod tamo u Bošnjakistanu je alergičan na ekavski govor! Čim čuju nekog da govori ekavicu odmah znaju ko je, šta je, odakle dolazi i ne misle mu dobro, čak šta više ne mogu da se kontrolišu i zaustave svoj bes i mržnju!

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija