• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2023

13:32

MILOVE BAHANALIJE! Abazović otkrio na šta ĐUKANOVIĆ troši DRŽAVNI NOVAC, sa ŽENOM i OBEZBEĐENJEM plaća HILJADE EVRA ZA NOĆENJE?!

AP PHOTO

Balkan

MILOVE BAHANALIJE! Abazović otkrio na šta ĐUKANOVIĆ troši DRŽAVNI NOVAC, sa ŽENOM i OBEZBEĐENJEM plaća HILJADE EVRA ZA NOĆENJE?!

Podeli vest

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović komentarisao je danas troškove obezbeđenja predsednika države Mila Đukanovića, rekao je da se znaju procedure praćenja štićenih ličnosti i da to nije nešto što je neuobičajn

"Sad da li je to smisleno u ovom vremenu raditi je pitanje za one ljude koji to praktikuju. Lično to ne praktikujem... U svakom slučaju obezbeđenje prati predsednika države (Đukanovića), a on neka odgovori da li je logično da se spava u hotelima gde noćenje košta po nekoliko hiljada evra. Ako smatra da je smisleno i to je poruka za građane", naveo je Abazović, prilikom posete Aerodromima Crne Gore, prenele su podgoričke Vijesti.

Abazović je to rekao odgovarajući na pitanje novinara o nedavnom boravku Đukanovića sa suprugom Lidijom i dva službenika Uprave policije koji ga obezbeđuju od 30. decembra do 7. januara u luksuznom hotelu Grand Hotel des Bains Kempinski u švajcarskom mondenskom odmaralištu Sent Moric.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) su Vijestima saopštili da su troškovi po osnovu službenog putovanja njihovih službenika iznosili preko 11 hiljada evra. Troškove obezbeđenja štićenih ličnosti snosi država.

Na pitanje da li je bilo sastanaka o formiranju koalicije sa Pokretom Evropa sad ili Demokratama, Abazović je rekao da se razgovara sa svim političkim subjektima.

"Nekad je ta komunikacija na zavidnom nivou, a nekad nije. Mi komuniciramo sa svim političkim subjektima. Ja nemam dodatni komentar vezan za to. To što neki drugi subjekti najavljuju, to je pitanje za njih... Nemam ništa protiv, svako neka radi na način koji misli", kazao je Abazović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija