• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

07.02.2023

22:45

MILO, IZAĐI NA CRTU MANDIĆU I SRBIMA, NEMOJ DA SE FEMKAŠ! Đukanović, DPS i opozicija još ne znaju koga za predsednika, MOŽDA BUDE ON, A MOŽDA I....

Balkan

MILO, IZAĐI NA CRTU MANDIĆU I SRBIMA, NEMOJ DA SE FEMKAŠ! Đukanović, DPS i opozicija još ne znaju koga za predsednika, MOŽDA BUDE ON, A MOŽDA I....

Podeli vest

Savez opozicionih crnogorskih stranaka još uvek se dogovora o tome ko će biti kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, kao i da li će to biti stranačka ili vanstrančka ličnost, rekao je danas predsednik Crne Gore i prvi čovek Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović.

On je najavio da će uskoro izaći sa predlogom kandidata, a nije se izjasnio da li će se kandidovati, već je istakao da za to još uvek ima vremena, preneo je RTCG. 

- To što još uvek nismo saopštili ime kandidata, ne znači da na njegovom definisanju ne radimo veoma predano, već kao predstavnici ozbiljne politike sagledavamo sve političke aspekte, nakon čega ćemo izaći sa ličnošću za koju verujemo da može pobediti na izborima - istako je lider DPS-a. 

On je naveo da, nakon nekoliko istaknutih kandidatura sa drugog pola političke scene, opozicija želi da "obogati ponudu kandidatima koji će ponuditi argumente u prilog punoj posvećenosti nacionalnim interesima i dostizanju evropskog sistema vrednosti". 

- Imamo takve kandidate, kao stranačke i nadstranačke, o kojima razgovaramo unutar opozicije i ubeđen sam da ćemo doći do jednog ili više kandidata koji će učestvovati na predsedničkim izborima - rekao je Đukanović. 

Komentarisao je izjavu premijera Dritana Abazovića da Crna Gora treba da dobije novog predsednika, i upitao kome u Crnoj Gori treba da bude najvažnije da eliminiše nekoga ko je, kako je rekao, personifikacija mira, ulaska u NATO. Dodao je da bi voleo da na izborima vidi sve kandidate koji misle da imaju šta ponuditi, pa i Abazovića. 

- Da vidimo kolika je njegova težina na crnogorskom političkom tržištu - rekao je Đukanović.

Podsetimo, Demokratski front oko koga se okupljaju srpske stranke i koji predstavlja Srbe u Crnoj Gori kandidova je za Predsednika Andriju Mandića! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Ne izazivajte ga, on je nekrunisani Kralj i Kum Crne Gore i kako stvari stoje pobediće ponovo jel u toj zemlji nema ni hrabrih ni pametnih koji smeju da mu stvarno stanu na crtu a mnogi medju opozicionim jadnicima, skoro 30 godina, bili su godinama na njegovom platnom spisku i imaju granicu do koje smeju inače zna se bruka i sramota za vjek i vjekove. On ima toliko pameti koliko cela opozicija nema.Živi bili pa videli!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija