• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2023

13:31

BRUKA HRVATSKE VOJSKE! Milanović BESAN zbog stanja ORUŽANIH SNAGA, napao ministra "BAKSUZA" - plan za POMOĆ VOJNICIMA stavljen U FIOKU?!

Beta

Balkan

BRUKA HRVATSKE VOJSKE! Milanović BESAN zbog stanja ORUŽANIH SNAGA, napao ministra "BAKSUZA" - plan za POMOĆ VOJNICIMA stavljen U FIOKU?!

Podeli vest

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas da se slaže sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom da je rat u Ukrajini počeo 2014. godine, ali da ga na ovaj dan, ipak više zanimaju potrebe hrvatske vojske, što je njegov posao i dužnost

Konstatovao je da se u potrebama hrvatske vojske ništa nije promenilo, pa ni u pogledu stambenog zbrinjavanja vojnika, za šta odgovornost pripisao aktuelnom ministru odbrane Mariju Banožiću.

- Ništa se nije promenilo u potrebama. Zajednički imenitelj je jedno mutno, masno ništa. Ovde sam spomenuo potrebu u stambenom zbrinjavanju hrvatskim vojnicima. Nije se napravilo ništa nego je nakon Krstičevića došao ovaj baksuz (Banožić) i pobrinuo se za sebe - rekao je Milanović o ministru odbrane.

Podsetio je da je potpisao plan zbrinjavanja hrvatskih vojnika još pre dve godine, koji je Banožić stavio u fioku. Novinarima je preporučio da taj plan mogu pročitati u Narodnim novinama.

Ponovo je govorio i o penzionisanju u vojsci i nizu nepopunjenih mesta u hrvatskoj vojsci za šta je odgovornost ponovo pripisao ministru Banožiću.

- Moraću i ja nešto da preduzmem, tome mora doći kraj -  rekao je Milanović u kasarni na Tuškancu, preneli su hrvatski mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaske

pre 1 godinu

2014 taj Milanović sedi na mestu predsednika vlade. I otuda finansira vojsku. Sad kritizira sam sebe?!? Ne, nego jadnika koji ima u rukama kartu "Crni Petar". Dopalo ga mesto ministra vojnog pri ratnoj opasnosti iz Ukrajine, a nema aviona, nema granata, nema vojnika, Bog zna ima li goriva, municije, zaire, ..! A što ima? Osim yogurta?! Drugarske kritike sa merodavnog mesta !! Dobro, nije baš drugarska nego više "brigo moja pređi na drugoga!"

oluja 95

pre 1 godinu

porazili smo jna i srpsku genocidnu poturad i sa puno manje srbi su bježali poput pacova na traktorima hahahahaahahahahah

Vasilije

pre 1 godinu

Kad je Milanović bio Premijer u Hrvatskoj nije dao novac za vojsku. Danas se čudi da hrvatska vojska nema avione, brodove, granate, dronove, municiju, vojnike, protivzračnu obranu, .... A kako je obučena za rat samo Bog zna?! I krivicu prebacuje na današnjeg ministra vojnog, nesretnika koji je došao zadnji. Drčni Milanović je poznat u vezi vojske po dve stvari. Da je izbegao vojni poziv. I to mu ne smeta za najviše političke dužnosti?!? Da se srušio ko vreća krompira kad je hteo pokazati da je frajer koji pred TV kamerama može skočiti sa oklopnog transportera bez da ga šest sigurnjaja hvata na ruke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija